Clostibegytet szedek, csak keves barnas menstruciom van, normalis ez?
Szia!
A Clostilbegyt elvékonyíthatja a méhnyálkahártyát, valószínűleg ezért kevés és ilyen a vérzésed.
Sajnos, nekem nagyon elvékonyította, volt hogy csak 1 napig volt meg.
A lényeg az, hogy nem szabad több hónapon keresztül szedni, mert többet árt mint használ.
A menstruációs vér az a méhnyálkahártya lelökődése, tehát ha kevés a menstruáció akkor vékony volt a mnyh.
Beágyazódáshoz úgy tudom 10 mm felüli vastagság a jó.
Kár, hogy nem hagytál közte 1 hónapot, hogy tudj regenerálódni. Legközelebb pihentess 1 hónapot.
Egyébként Closty szedésekor célszerű ultrahangra is járni, hogy hogyan reagál a szervezeted, mert nagyon könnyen túl stimulál és akkor ciszták alakulhatnak ki. Tehát, akár külföldön vagy akár itthon mindenképpen orvosi felügyelet mellett szedd, nagyon fontos az uh-os figyelés!
Hát, jó, reméljük tudja a dokid, hogy mit csinál.
Én már túl vagyok jó néhány Closti kúrán, de csak óvatosan, így semmi gubanc nem volt soha a menstruációmmal.
De ha neked máskor teljesen normális volt, most meg csak barnázol, akkor valami nem OK.
Az is lehet, hogy ez még nem is a menzi, csak az előtte szokásos barnázás.
És erről jut eszembe, a menstruáció első napja az amikor rendes vér távozik (nem barna) és onnantól számítva a 3. naptól kell szedni a Clostit.
Nem tudom, hogy jól értelmezem-e, ha nem akkor bocsi, de te barnázol és már szeded a Clostit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!