Miért van az hogy a clostibegytet szedett annak nem az első hanem a második harmadik hóban jött össze?
nekem ia a 2. hónap volt sikeres,de ott már nem szedtem clostyt.
most,hogy kérdezed,tényleg érdekes
Szio.
Mult honapban volt clostys kezelesem,teherbeestem csak rossz helyen agyzodott be igy elveteltem.Ez a mostani honapot pihinek szantuk a veteles utan,ma megyek az elso UH ra mivel a pe tol 13napra(homeroztem hogy tudjam mikor jon meg,mikor kezdhetem az uj kurat) pozitivat teszteltem.
PCOS vagyok igy nincs peteeresem ezert kell a bogyo.A closty a kezeles utanni ciklusban is hat igy lehet az hogy most neekm sikerult.
4eve probalkozunk es ossz vissz kb 6clostys ciklusom volt de nem egymas utan.
Az első clostys hóm és olyan szépen alakult minden 2 tüszöm is lett és a hőm is olyan jól ment felfele de ma vagyok a 13.napon és lement 37-ről 36,8 ra ,ez most úgy elszomorított:(((
már tuti meg fog jönni:((
én eddig nem voltam rágörcsölve az ügyre de az tény hogy most nagyon bíztam a clostyban mivel az orvosom szerint tökéletesebb nem is lehetek belül ,csak peteérési zavarom van és a hormonjaim is jók:(
ja amugy 33-34 naposak a ciklusaim,és ezen a héten kéne megjönnie
a 13 .napot a peteéréstől értettem
utolso vagyok.
0,2fok eses az nem szamit,nekem is esett megis sikerult.
ha nagyon esik akkor van baj.holnap mar tesztelhetsz is.nagyon szoritok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!