Meddig szedhetem a Clostibegytet? Aki tud kérem segitsen!
A múlt hónapban beszedtem a clostit bevallom nem rendszeresen azaz kimardt 1-2 nap és össze vissza ami gondolom nem jó mert 2*1 kellett volna,de nem figyeltem oda.
Van még belőle itthon 3 doboz hány hónapot lehet egymás után beszedni ?
szia!
Max 3 honapig lehet szedni és csais szigoru orvosi kontrol mellet!Ha nem minden nap szeded akor nem éri el a kellő hatást és fölöslegesen szeded!
Mielöbbi babásodást és BÚÉK
Szia!
Én 5 hónapig szedtem egyfolytában a nőgyógyászom ellenőrzése mellet. Minden hónapban miután beszedtem azt a 10 szemet (ha jól emlékszem) menni kellett UH-ra, nézte hogy mekkora a tüsző, megmondta mikor legyünk együtt és még tüszőrepesztő injekciót is kaptam.
Sajnos mindezek ellenére sem jött össze a baba.
Így utólag azonban úgy gondolom, hogy kicsit hosszúra nyúlt a kezelés, mert a mensim "összezavarodott", és lett egy cisztám is, de az hála istennek felszívódott.
Szerintem menj vissza dokidhoz ünnepek után, mondd el hogyan jártál, és kezdj egy új hónapot.Nem érdemes összevissza szedni, mert csak megzavarod a hormonjaidat.
Sok szerencsét!
Válasz az utolsó kérdésre!
Nem nem doki irta fel volt még belöle itthon, de én regebben már szedtem csak nem emlékszem, hogy kellett akkor szedni.Köszi !! Most megpróbálom a 3. naptól !
Nekm most irta fel a doki és azt mondta hogy a 3.-5.napon kezdem el a lényeg hogy még az elején!!
BÚÉK
Úgy nincs értelme, ha a dokid nem ellenőrzi.Én is többször szedtem mint 3 hónap, de sikerült is teherbe esnem, de úgy hogy figyelte a peteérést:))
13 heteske
Én is úgy tudom, hogy 3 hónapig lehet szedni, mert ha azalatt nem használ, akkor utána sem fog.
Nekem most a 3. naptól a 7. napig kellett 2*1 szemet szednem. Kb. másfél éve egy másik orvosnál viszont ha jól emlélszem, az 5. napon kezdtem el szedni.
Szia
Én most fogom a harmadik havit szedni. Nekem azt mondta a dokim, hogy mensi 2. naptól 2*1, 12. napon pedig uh. Eddig mindig volt pé, de nem akar összejönni. De nem vagyok elkeseredve, várom a következő lehetőségeket. Sok sikert neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!