Szedhetem az E-vitamint mindennap?
Lehet benne valami, bár nem tudom. Nekem elég hamar van a peteérésem a 12.napon. Nekem uh-n nézte meg a doki, mert inszeminációt kellett csinálni. A 11. napon több 2 cm-esnél nagyobb tüszőm is volt, a legnagyobb 23 mm-es volt, a 12. nap reggelén pedig már meg is repedtek.
Esetleg vezethetsz hőgörbét, abból meg lehet állapítani, bár én ilyet soha nem csináltam. Túl erőltetettnek érzem ezt. Vagy elmehetsz az orvosodhoz uh-ra, hogy nézze meg vannak-e érett tüszőid, esetleg megrepedtek-e már.
Én is ugyanezt a vitamint szedem plusz méhpempőt! De az E-vitamin is bőven elég!
Igen, ha van fogadott orvosod, elmész hozzá és mondod, hogy szeretnéd uh-n végigkövetni a peteérésed. Ezek általában fizetősek, mert ugye sztk-s alapon nem nagyon csinálnak ilyet, lesz*rják az embert magasról.
Mióta próbálkoztok?
Esetleg vannak még ovulációs tesztek stb., ezeket is ki lehet próbálni, a vaterán lehet rendelni bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!