Szedhetem az E-vitamint mindennap?
Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 10:34
11/24 anonim válasza:
Akkor február 1-13-ig cickafark, 14-mensiig palástfű. Hát ha középidőben van tüszőrepedésed, akkor nem valószinű, hogy a tegnapiból lesz valami, de sose lehet tudni. Azt szokták mondani, hogy tüszőrepedés előtt 2-3 nappal és utána 2-3 nappal kell együtt lenni, de ez mindenkinél változó. Van akinek a ciklusa elején vagy a legvégén van tüszőrepedése. Ezért lenne jó kideríteni, hogy neked kb. mikor szokott lenni. És ha uh-ra kerül sor, akkor nézed meg a méhnyálkahártya vastagságodat is, ahhoz hogy be tudjon ágyazódni 10 mm-esnek min. lennie kell!
12/24 A kérdező kommentje:
Akkor az orvos nem fogja meg nézni ha nem magán rendelésre megyek?
2011. febr. 9. 11:09
13/24 anonim válasza:
Ha már van saját orvosod és nem a magánrendelésére mész, attól még megnézheti neked! De ha csak simán sztk-s rendelésre mész, és nincs fogadott orvosod és azt mondod, hogy te csak azért jöttél, hogy megnézzék neked, hogy van-e peteérésed, hát lehet, hogy el fognak küldeni.
Én is először próbálkoztam sztk-s rendelésen, mondtam, hogy mensi előtt 1 héttel barnázok a mensiig, nem nagyon érdekelte őket. Aztán kerestem magamnak egy orvost, ő már elküldött hormonvizsgálatra. Szóval azért számít, hogy van-e orvosod vagy nincs, sajnos. Bár ugye erre is vannak biztos ellenpéldák.
14/24 A kérdező kommentje:
De az orvosnak nem az a dolga, hogy a megvizsgálja az embert akkor minek a tb fizetése? engem nem érdekel én meg fogom neki mondani...amúgy is nagyon ki vagyok rájuk akadva...
2011. febr. 9. 11:15
15/24 anonim válasza:
Hát igen ez lenne a dolguk, csak sajnos nem minden működik így. Nekem most volt inszeminációm, ami ugye elvileg ingyenes, a tb fizeti, de mivel a fogadott dokim csinálta adtam neki érte 10 ezret, szó nélkül eltette a pénzt! Sajnos ehhez vannak hozzászokva az itthoni orvosok, ez már egy elvárás, hogy fizetni kell nekik :(
16/24 anonim válasza:
Remélem sikerrel jársz és megnézik neked uh-n, hogy mi a helyzet! Sok sikert! Aztán ha gondolod megírhatod ide, hogy mi volt! Nekem most mennem kell! Szia!
17/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Minden képen fogok írni!!
2011. febr. 9. 11:30
18/24 anonim válasza:
az E-vitamin nagyon jo a mehnyalkahartyanak,csak nem szabad tulzasba vinni,mert en mar 2 honapja szedem es a menszim is mas lett azota!!!tiszta nyalka es szovetdarabos az egesz,eddig is volt ilyen de nem ennyire mint most!!!szoval en elo pelda vagyok arra hogy igen is erositi,meghozza nagyon is!!!!!!
19/24 anonim válasza:
Az E-vitamin zsírban oldódó vitamin, tehát túl lehet adagolni.Nekem az orvos azt mondta, hogy elég 2-3 naponta szedni.
20/24 A kérdező kommentje:
Az lehetséges, hogy az E-vitamintól mesni közben nagyon görcsölök? Az az igazság, hogy nekem amúgy sem szokót sok lenni meg nem is tart sokáig kb 2-3 max 4 nap de az is nagyon ritka...És ti miket próbáltatok a sikerhez?
2011. febr. 9. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!