Ma együtt voltam barátommal és kb 2x el is ment. Amikor kihúzta akkor szakadhatott ki. egyből mentem forró vízben lefurodni meg kb 10-15 percig ültem a forró vízben stb. Nem tudom mit csináljak? Itthon nem merem elmondani
Figyelt kérdés
2018. febr. 12. 17:52
11/23 A kérdező kommentje:
De szerintetek mennyi az esélye hogy terhes vagyok?
2018. febr. 12. 19:05
12/23 anonim válasza:
Én sem értem mi köze van a fürdésnek a dologhoz, de forró vízben nem lehetett kellemes 🤣
Menj el esemény utániért, de iparkodj, èn 30 óra múlva vettem be és már késő volt
13/23 anonim válasza:
Nagy az esélye a terhességnek.
Nőgyógyászati ügyelet és esemény utáni tabletta iratas.más lehetőség jelenleg nincs!
14/23 anonim válasza:
50% az esélye, tehát vagy igen, vagy nem.
Mi ez a fürdős hülyeség? Nem először hallom már. Komolyan, ha a lányom elég idős lesz, ezzel kezdem a felvilágosítást. Mondjuk remélem magától is lesz annyi esze, hogy kiszűrje a hülyeséget.
15/23 anonim válasza:
Mondom ne az esélyt nézegesd!! ! Amúgy meg mit vársz hogy valaki azt mondja jaj kevés az esély azt nyugodtan lefekszel aludni vagy mi?! Állj már a szüleid elé azt mond már el nekik amíg nem késő! De ha babázni akarsz, ülj még nyugodtan!
16/23 anonim válasza:
Legközelebb pedig figyeljen a partnered arra, hogy rendesen húzza fel az óvszert. Levegő került alá, azért szakadt ki. És amint elélvezett, azonnal húzza ki, ne taszigáljon tele óvszerrel, micsoda hülyeség ez?
17/23 anonim válasza:
Higgyétek el hogy nem fog eseményutánit feliratni.
18/23 anonim válasza:
Ha valaki ennyire buta, miert jatszik felnottesdit???
Minden hetre jut lassan egy no, aki azt hiszi, ha megfurdik, az egy utolagos fogamzasgatlas???
19/23 anonim válasza:
Szerintem se fog, abban bízik, hogy nem csúszik be a baba. Velem történne ez, azt se tudnám hova rohanjak.
20/23 A kérdező kommentje:
De miből gondoljátok hogy nem fog felirni esemény utánit?
2018. febr. 12. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!