Ha esetleg terhes vagyok, csak még a teszt nem mutatta ki, akkor lehet baj ha ülő fürdőt, vagy forró zuhanyt veszek? Vagy együtt vagyok a párommal? Ronthatja az esélyeket?
Figyelt kérdés
2009. márc. 8. 21:04
1/4 anonim válasza:
ha már terhes vagy akkor csak a meleg fürdőt kerüld. amennyiben problémamentes a terhességed és nem volt vetélésed előzőleg élhetsz szexuális életet is.
2/4 anonim válasza:
Amíg a teszt nem mutatja ki addig nincs biológiai kapcsolatod a babával. Igazából ezen idő alatt sem tudatosan, sem tudat alatt nem igazán lehet neki ártani.
3/4 A kérdező kommentje:
Hát holnap lesz egy hete hogy késik,Péntek du.-i tesz -,de a dokim azt mondta vérbő a méhem, és hogy ez lehet mensi is meg baba is, és ő azt mndta jövő7 végén teszteljek,csak nem bírtam addig várni.Úgyhogy ha addig nem jön meg akkor Péntek reggel tesztelek,csak nehéz kivárni. :(
2009. márc. 8. 21:16
4/4 anonim válasza:
ha egy hete késik akkor simán tesztelhetsz előbb is!én tuti nem birnák addig várni!szerintem baba és már regeli viziből kimutatja a teszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!