Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan győzzem meg a barátom...

Hogyan győzzem meg a barátom arról, hogy tényleg képes lennék egy gyerek felnevelésére és belemenjen?

Figyelt kérdés
Én egy 16 éves lány vagyok. Van egy barátom akivel 1 éve vagyunk együtt. Az lenne a problémám, hogy én szeretem a gyerekeket nagyon és szeretnék is egyet. De mindenki akinek mondtam az csak annyit mondott, hogy fiatal vagyok. Pedig az én érvem az nem a kor mellett szól, hanem az érettség mellett! Van akinek már lehet gyereke, de minek neki ha nem érett. Én pedig tudom magamról, hogy igen is képes lennék felnevelni egy gyereket, hiába vagyok fiatal. De senki nem ad rá esélyt, hogy bebizonyítsam. A barátom is érett hozzá egyébként.Egyébként az anyagi háttér is megvan meg a felelősség tudat is mind a kettőnknél! Segítsetek mert nagyon fontos nekem!
2010. jún. 7. 13:23
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
64%
Szia! Hogy egy 16 éves fejével is írjak, nekem van 5 lányom már, nem vagyok mai csirke, a nagylányom 16 éves, felolvastam neki ezt a kérdést, és annyit mondott: Anya, ez a lány nem normális? 16 évesen nem még bulikba meg mozikba kéne járni a haverokkal barátnőkkel? Suliba járni szakmát szerezni? Rákérdeztem Ő vállana e most babát, azt mondta majd 10-12 év múlva. És úgy érzem egy 16 évesnek ez a normális gondolkozás menete!!! Ő élni szeretne mielőtt leköti magát egy ilyen komoly anya-gyermek kapcsolatba. Ja és azt mondta ha a pasit győzködni kell, akkor az már rég rossz. És nem érti meg a kis 16 éves agyával, hogy hogy lehet valakinek 16 évesen biztos anyagi háttere. Egyszóval 16 évesen a babázást még barbikkal kell véghez vinni. Ne akarj gyerek fejjel gyereket. Ha annyira érett lennél, ebbe a mai világba nem akarnál 16 évesen babát szülni. Ezen gondolkozz el.
2010. jún. 7. 22:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!