A dohányzás miként befolyásolja a teherbe esést?
Figyelt kérdés
A férfiaknál csökkenti a spermaszámot, a mozgékonyságot, ezt értem. És a nőknél? Nőknél nem termelődik folyamatosan a petesejt. Tehát ha egy nő dohányzik, akkir az összes petesejtjét károsítja egyszerre? Vagy mást okoz? Mármint csak a "soron lévőt"? Bocsi ha hülye a kèrdès, tényleg nem értem. De ugye azt is szokták mondani ha a nő is abbahagyja a dohányzást, nő az esélye. Szóval konkrétan hogyan hat a petesejtre a dohányzás?2018. febr. 6. 15:50
1/5 anonim válasza:
Rontja az összes meglévő petesejt minőségét, ezáltal növeli az esélyt egy beteg babára.
2/5 anonim válasza:
szerintem magát a teherbeesést nem befolyásolja a nő szempontjából.
3/5 anonim válasza:
Hát, a húgom most szülte a harmadikat,mind egészséges. Mi nem dohányzunk,nem iszunk stb,és májbetegen született a lányunk.Ennyit erről...
4/5 anonim válasza:
És aki a terheségét végig cigizte és mégis makk egészseges ikrei születtek
5/5 anonim válasza:
Szerintem ez is személy függő. Húgom és unokatesóm soha nem dohányzott, a férjeik sem és éveket vártak a babára. A párom és én is dohányzunk (én dohányoztam) és mindkét gyerekünk első hónapban megfogant, egészségesek (természetesen terhesen nem dohányoztam). Egy barátnőm nagyon erős dohányos, már volt 3 vetélése. Nem feltélenül rontja az esélyeket, de biztos nem segít a teherbeesésen, jobb minél előbb leszokni. Sajnos a biológiai hátterét nem ismerem:(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!