Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Értelmeznétek nekem a vizsgála...

Értelmeznétek nekem a vizsgálat eredményeit?

Figyelt kérdés

A problémás arcbőröm miatt kaptam beutalót a nőgyógyászatra góckutatásra. Egyébként április óta próbálkozunk babával.

Bőr és látható nyálkahártyák közepesen vértelte.

Icetrus, cyanózis, oedema nincs.

Zárt méhszáj folytatásában rendes nagy uterus.

Nyh: 5,4 mm

A jobb ovariumban egy 19,4 mm-s folliculus látható.

A bal ovariumban több apró tüsző látható.

Az adnemuxok területén kóros képlet nem látható.

Holnaputánra nem várom, ezek szerint mégis meg fog jönni?

2010. jún. 7. 08:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ismét én :)Mind4nképp érdemes lenne egy hormonvizsgálatra elmenned (én is voltam)a ciklus 3. napján és az ovuláció utáni 7-10.nap. Tüszőrepesztő injekciót is kaphatsz, ha nem reped meg, ihatsz palástfű teát v tinktúrát a ciklus második felében, én erről az oldalról rendelem:

[link]

az oldal tulajdonosa nagyon rendes és segítőkész, ill. ajánlom figyelmedbe a:

[link]

ez is az ő oldala, sok érdekes dolgot olvashatsz!

2010. jún. 7. 13:50
 12/22 A kérdező kommentje:

Szia!

Nagyon rendes vagy, hogy ennyit írsz nekem! :)

Hormonvizsgálatra hogy tudnék elmenni? Mindenképp el kell előtte menni nőgyógyászhoz?

Csak mert mondtam ma neki és azt mondta, hogy felesleges. De azért én elmennék.

2010. jún. 7. 15:38
 13/22 anonim ***** válasza:

nagyon szívesen segítek, ha tudok :)

Én zuglói vagyok, itt van egy vita pharm magánrendelő, ahol mindenféle vizsgálatot elvégeznek, bementem és mondtam h női nemihormon vizsgálatot kérek, tudtam milyen hormonokat kell megnézetni, levették a vért és 2 napon belül meg volt, nem kellett rá heteket várni, mint az sztk-ban.

ezen az oldalon vannak a hormonkról adatok:

[link]

2010. jún. 7. 17:44
 14/22 anonim ***** válasza:

a 3. napi vérvételen (én az 5-en voltam)ezeket nézték:

LH, FSH, PROLAKTIN, ÖSZTRADIOL, TESZTOSZTERON, TSH, DHEAS

Mivel nálam később volt a tüszőrepedés (16. nap), ezért nem a 21. napon (a tüszőrepedés utáni 7-10 nappal kell a következő vérvétel), hanem a 26. napon voltam vérvételen:

LH, FSH, PROLAKTIN, ÖSZTRADIOL, PROGESZTERON, TSH

ezekre a hormonokra az interneten rá tudsz keresni, h melyik milyen hatással van a ciklusodra, mi célt szolgálnak

:)))

2010. jún. 7. 17:51
 15/22 anonim ***** válasza:
keress rá a neten milyen magánrendelő van a lakhelyed közelében, ahol végeznek vérvételt, így nem vagy ráutalva a doki jóindulatára, s talán az eredményekből hamarabb fényderül a problémádra, amit így gyorsabban orvosolni tudtok
2010. jún. 7. 17:54
 16/22 A kérdező kommentje:
Köszi, tényleg nagyon rendes vagy! :)
2010. jún. 7. 18:10
 17/22 A kérdező kommentje:

Még annyi érdekelne, hogy mennyit fizettél ezért a vizsgálatért? Minden alkalommal kellett fizetni, amikor vettek vért, vagy csak egyszer? :)

Bocs, hogy ennyit kérdezek, de nagyon hasznos válaszokat adsz! :)

2010. jún. 7. 18:14
 18/22 anonim ***** válasza:

sajnos itt az ár húzós, hormonokként kellett 3500 ft-ot fizetnem :(((((

de nekem megérte, m megnyugodtam h semmi bajom nincs, én is már mindent beképzeltem magamnak, és ma reggelre két csíkos lett a tesztem :))

remélem nálad is minden rendben lesz, ha tudok bármiben még segíteni, szívesen teszem

2010. jún. 7. 18:24
 19/22 A kérdező kommentje:
Gratulálok! :))
2010. jún. 8. 07:07
 20/22 anonim ***** válasza:

Jó reggelt, ismét itt :)

mire jutottál, mész hormonvizsgálatra?

2010. jún. 8. 07:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!