Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ebből most lehet baj?

Szerintetek ebből most lehet baj?

Figyelt kérdés
Igazából nagyon bonyolult az én problémám. Amióta abbahagytam a fogamzásgátlót az egész hormonrendszerem fel van borulva. Szóval utoljára november végén menstruáltam. December 29-én kiszakadt az óvszer szeretkezés közben, de a párom nem ment el bennem. Tehát már ekkor is késett a menszeszem. Elmentünk 72 órásat íratni, de az orvos nem írta fel, mert szerinte ennyiért kár még jobban felborítani a hormonrendszeremet. Csináltam január 7-én egy tesztet ami negatív lett, de azóta se jött meg. )Orvoshoz természetesen el fogok menni, de sokára kaptam időpontot) Holnap reggel fogok tesztelni megint. Igazából semmilyen szokatlan tünetem nincs, csak annyi hogy nem jött meg. Mi a véleményetek erről?

2018. febr. 5. 13:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy női hormonpanel vérvétel nem ártana. Valami biztos nem stimmel.
2018. febr. 5. 13:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem vagy terhes. Azért nem jön meg, mert nem volt peteérésed a gyógyszer abbahagyása óta.
2018. febr. 5. 13:53
 3/4 A kérdező kommentje:

Fogok menni nemsokára orvoshoz.

Nem bírtam ki megcsináltam most a tesztet egyértelműen negatív.

2018. febr. 5. 15:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Ma megjött, köszönöm szépen a válaszokat!
2018. febr. 8. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!