Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 nap késés után negatív....

2 nap késés után negatív. Lehet még ebből valami? (Bőv. )

Figyelt kérdés

Elég érdekes volt a múlt hónap. Általában 26-27 naposak szoktak lenni a ciklusaim (90%-ban), és a hó közepén rendesen megérzem, hogyha peteérésem van. Ebben a hónapban viszont mintha többször is éreztem volna azt az érzést, mikor peteérés van, kivéve akkor, amikor normál esetben kellett volna lennie. Tehát a ciklus elején is éreztem, kicsivel a vérzés után, és a vége felé is. Megszakítással "védekezünk" általában, de a vérzés után is kétszer együtt voltunk mindenféle védekezés nélkül, és pár nappal ezelőtt is. Nem gyúrunk így konkrétan babára, mert még van egy évem az egyetemből, de úgy vagyunk vele, hogy ha becsúszik, akkor sem lesz tragédia. Én iszonyúan örülnék a becsúszásnak, párom még várna a gyerekvállalással.

Lényeg a lényeg, szombaton kellett volna megjönnie. Még mindig nem jött. Szombat óta olyan érzésem van, mint ami akkor szokott, mielőtt megjönne, és közvetlen miután az erős görcsök elmúltak. Ilyen kis zsibbadást érzek, nem tudom jobban leírni. A bal mellem nagyon érzékeny, fáj, ha hozzányúlok, a jobb nem. A derekam viszont majd' leszakad.

Ma reggel teszteltem is egyet (Gabriel), de egyértelműen negatív.

Nagyon el vagyok keseredve.

Arra gondolok, hogy talán csak az egyik későbbi peteérést sikerült elkapni és még nem mutatja a teszt, de közben ott van a tény, hogy késéssel már ki kellene, hogy mutassa.

Szerintetek érdemes még ezen agyalnom, vagy veszett fejsze?

2018. febr. 5. 11:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem adj időt magadnak.ha pl 6 nap múlva se jön tesztelj.

Sok minden miatt késhett.

2018. febr. 5. 11:32
 2/3 anonim válasza:

Nekem össze-vissza jött meg mindig, 35-42 napos ciklusaim voltak. Az előző menstruációmnál és most is kb. bemeséltem magamnak, hogy terhes vagyok, pedig valamiért magától az előző kettő 30napra pontos lett.

Ha visszagondolsz az elmúlt 2-3 hét időjárására, borzalmas volt, össze-vissza ingadozott a hőmérséklet, 4 napig fájt a fejem, 12órákat aludtam. A derekam annyira fájt, mintha izületi gyulladásom lett volna. Hányingerem volt, felpuffadtam. Lehet, hogy téged is az időjárás strapál..:(

Ennek ellenére nagyon szurkolok, hogy az legyen, amit szeretnél! Csak ne stresszelj rá semmire. :)

2018. febr. 5. 17:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Megjött :(
2018. febr. 6. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!