Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most derült ki hogy 6 hetes...

Most derült ki hogy 6 hetes terhes vagyok, de másfél éve herbálozok és 34 éves vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sosem volt tervbe véve gyerek,de az abortusz taszít mindkettőnket,pláne engem ahogy utána olvastam... 12 éve együtt vagyunk,bejelentett munkely,lakás megvan,de most kissé elbizonytalanodtam,lehet nem is lenne annyira rossz "normális" életet élni?Vagy már késő ehhez,mit gondoltok?

2018. febr. 3. 19:56
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
89%
Látjátok, aztán még a 20 éveseket kell leszólni, hogy felelőtlenek, minek szülnek! Ez a nőszemély jobb ennyi idősen? Ugye hogy nem életkor kérdése! Itt a példa!
2018. febr. 4. 09:16
 32/36 anonim ***** válasza:
63%
Fűvésznőcske magot fogott, mekkora gáz.,
2018. febr. 4. 18:51
 33/36 anonim ***** válasza:
46%
Az ilyen nönek kikéne szedni a belsö nemi szervét hogy még ha akar se legyen gyereke!Én elsüllyednék szégyenembe ha a drog fontosabb lenne mint a saját gyerekem!
2018. febr. 4. 21:30
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha tisztán látod, hogy idegileg nem bírnád, és nem is világotok, nyilvánvalóan vetesd el. Csomagolhatjuk ezt "megöletésbe" is, de szerintem nem lenne jobb annak a gyereknek, ha 18 évig lassan gyilkolnák a lelkét. Örökbeadásnál meg nem hiszem, hogy előny az édesanya herbálhasználata.
2018. febr. 6. 12:04
 35/36 anonim válasza:
remelem elvetetted es felszedtel egy ket iq-t az 50hez
2019. okt. 11. 07:54
 36/36 anonim ***** válasza:
Végül mi lett?
2022. márc. 26. 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!