Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most derült ki hogy 6 hetes...

Most derült ki hogy 6 hetes terhes vagyok, de másfél éve herbálozok és 34 éves vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sosem volt tervbe véve gyerek,de az abortusz taszít mindkettőnket,pláne engem ahogy utána olvastam... 12 éve együtt vagyunk,bejelentett munkely,lakás megvan,de most kissé elbizonytalanodtam,lehet nem is lenne annyira rossz "normális" életet élni?Vagy már késő ehhez,mit gondoltok?

2018. febr. 3. 19:56
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Nektek sincs,de akkor nem kell vàlaszolni...
2018. febr. 3. 23:50
 22/36 anonim ***** válasza:
76%
A kérdésedben azt írtad, hogy taszít az abortusz. Elszívtál egy herbált és meg változott a véleményed? Szerintem most sem tetted le h terhes lettél, napi 20 függő vagy és inkább ezt választod. Vetesd el a gyereket, mert ha meg szülöd úgy is szívod tovább. Látja mit csinál az anyja és nem biztos h különb lesz, mit az sem hogy kifogsz egy olyan szar cuccot amitől esetleg feldobod a talpad és egyedül marad a gyerek. Egyébként pont abban a korban vagy h még elvegyűlhetsz a fiatalok között, de 1-2 év és a cuccozás kinyír kívűl, belül. Úgy hogy sztem is most kaptál egy utolsó esélyt az életre, de te ne használd ki, mert nem érdemled meg és gyenge is vagy hozzá.
2018. febr. 4. 07:06
 23/36 anonim ***** válasza:
82%
Én azt nem értem, hogy ilyen masszív cuccozás mellett hogy tudsz dolgozni? Mert azt mondod, van munkahelyed. Nem tűnik fel senkinek? El tudod végezni a munkád rendesen?
2018. febr. 4. 07:41
 24/36 anonim ***** válasza:
81%
Hagyjátok már ezt az utolsó esélyt. Azért esett teherbe, mert nem (megfelelően) védekezett, nem azért, mert az Úr, vagy a sors kiválasztotta a méhét, hogy azon át üzenjen neki. Felelőtlen volt, most majd lesz min gondolkodnia, nem valószínű hogy ha magától még nem áll készen, akkor most “csak” a terhesség miatt hirtelen egyik napról a másikra szentté válik, ez mind igaz. De az, hogy felsőbb hatalmak lesik a petéit, hogy ezáltal üzenjenek neki bármit... most komolyan?
2018. febr. 4. 07:46
 25/36 anonim ***** válasza:
79%
Vetesd el, úgyse állsz le egyik napról a másikra, szegény gyerek pedig függőként jön világra, szenvedve. Arról nem is beszélve, hogy szülés után rögtön elvennék tőled. Ha magatokra nem volt igényetek, hogy normálisan éljetek, egy gyerekre miért lenne?
2018. febr. 4. 08:26
 26/36 anonim ***** válasza:
27%

A kérdésedre válaszolva, én megtartanám a babát, ha képes vagyok a változásra.

A saját példámmal tudom ezt alátámasztani, éveken át szinte napi rendszerességgel füveztem (nem mű, szar cuccot mimt a herbál, hanem a rendes marist), mellette poroztam, ittam, míg ki nem derült hogy terhes vagyok.

Egy hét türelmi időt adtam magamnak, míg eldöntöttük párommal, hogy kidobunk minden károsat a lakásból és soha többet nem nyúlunk ilyen anyagokhoz.

Ez volt már 10 éve, és azóta született másik kettő pindúrunk is, :)

Szóval, szerintem te képes lennél változni, már csak abból is gondolom, hogy feltetted ezt a kérdést.

Gondolj bele, felnőtt fejjel ezt csinálod, nem adok neked 5 évet hogy teljesen tönkretegyen. Itt lenne az esély hogy abbahagyjátok mindketten.

Másik, a herbálra fél év alatt nem lehet rászokni, még le tudod tenni. Az nem igazi, mint a kender meg a marihuána, az nem függőség, csak megszokás mint a sima cigi.., Tapasztalatból mondom, tudom miről van szó.

Abba lehet hagyni, ha van elég akaraterő.

2018. febr. 4. 08:30
 27/36 anonim ***** válasza:
27%
Utolsó, azt én írtam, gondolva, hogy nem töksötét, mint az éj a fejecskéje még másfél év drogozás után, hogy érezze magát szerencsésnek, hogy kapott egy esélyt, amiért érdemes lenne változni. Aztán hirtelen, elég gyorsan közölte, hogy az élete rendben van így, ahogy van, utazgatással, bulizással, drogokkal. Az ő döntése. Én sajnálom, hogy 34 évesen még az neki a teljes élet, amit a tinik közül a "salak" menőnek tart, de az ő döntése. Ez a hajó elúszik az abortusszal és talán egy nap, ha megembereli magát és kitisztítja magát a drogoktól, bánni fogja. Az ő döntése, nem az én bajom.
2018. febr. 4. 08:31
 28/36 anonim ***** válasza:
A 24-esnek ment.
2018. febr. 4. 08:32
 29/36 anonim ***** válasza:
61%
Ennyi evesen ilyen eletmodot elsz nincs semmi gond, igy is kell valakinek, sajnos... De addig mig nem valtoztatsz, mig hosszu ideig nem vagy tiszta meg se forduljon a fejedbe az esetleges gyerekvallalas. Nem vagyok abortusz ellenes de nem is tamogatom 100%ban. A te esetedben csak ajanlani tudom hogy minel hamarabb fordulj orvoshoz es menj abortuszra. Amennyiben megis megakarod tartani a babat, akkor nagyon gyorsan fordulj szakemberhez aki segit abban, hogy tiszta maradj es segit megoldani azokat a problemakat ami miatt a droghoz nyultal.
2018. febr. 4. 08:47
 30/36 anonim ***** válasza:
24%

A válaszaidból ítélve csak unalomból nyúltál "droghoz"? A herbál nem drog, nem okoz függőséget, mert az egy vegyszeretett pacsmagolt szar, ami szétszedi a szerveidet hosszú távon. A fél év ló*** tulajdonképpen, annyi időt még annyira megszokásnak sem lehet nevezni, nem hogy "függőségnek", le tudsz róla állni, ha igazán akarod.

Ha nem, akkor minél előbb menj abortuszra, bár én bánnám a helyedben. Később legalábbis bánni fogod, gyakorlatilag majdnem ez az utolsó esélyed hogy helyes életet élj,hiszen már 34 vagy, nincs sok időd gyermeket vállalni. És lenne húzó erő,hogy felhagyj a káros szenvedéllyel. Egy gyermek csodákra képes, nekem is sikerült elfelejteni hogy léteznek partidrogok és mi egymás a földön.

Párod mit szól a terhességhez?

2018. febr. 4. 09:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!