Most derült ki hogy 6 hetes terhes vagyok, de másfél éve herbálozok és 34 éves vagyok, mit tegyek?
A kérdésedre válaszolva, én megtartanám a babát, ha képes vagyok a változásra.
A saját példámmal tudom ezt alátámasztani, éveken át szinte napi rendszerességgel füveztem (nem mű, szar cuccot mimt a herbál, hanem a rendes marist), mellette poroztam, ittam, míg ki nem derült hogy terhes vagyok.
Egy hét türelmi időt adtam magamnak, míg eldöntöttük párommal, hogy kidobunk minden károsat a lakásból és soha többet nem nyúlunk ilyen anyagokhoz.
Ez volt már 10 éve, és azóta született másik kettő pindúrunk is, :)
Szóval, szerintem te képes lennél változni, már csak abból is gondolom, hogy feltetted ezt a kérdést.
Gondolj bele, felnőtt fejjel ezt csinálod, nem adok neked 5 évet hogy teljesen tönkretegyen. Itt lenne az esély hogy abbahagyjátok mindketten.
Másik, a herbálra fél év alatt nem lehet rászokni, még le tudod tenni. Az nem igazi, mint a kender meg a marihuána, az nem függőség, csak megszokás mint a sima cigi.., Tapasztalatból mondom, tudom miről van szó.
Abba lehet hagyni, ha van elég akaraterő.
A válaszaidból ítélve csak unalomból nyúltál "droghoz"? A herbál nem drog, nem okoz függőséget, mert az egy vegyszeretett pacsmagolt szar, ami szétszedi a szerveidet hosszú távon. A fél év ló*** tulajdonképpen, annyi időt még annyira megszokásnak sem lehet nevezni, nem hogy "függőségnek", le tudsz róla állni, ha igazán akarod.
Ha nem, akkor minél előbb menj abortuszra, bár én bánnám a helyedben. Később legalábbis bánni fogod, gyakorlatilag majdnem ez az utolsó esélyed hogy helyes életet élj,hiszen már 34 vagy, nincs sok időd gyermeket vállalni. És lenne húzó erő,hogy felhagyj a káros szenvedéllyel. Egy gyermek csodákra képes, nekem is sikerült elfelejteni hogy léteznek partidrogok és mi egymás a földön.
Párod mit szól a terhességhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!