Tusolás után is lehetek állapotos?
Figyelt kérdés
Barátommal védekezés nélkül voltunk együtt,utána viszont elmentünk tusolni,utána viszont tarkó állásban voltam 5 percig...nem tudom hogy lehetséges e ilyenkor,hogy teherbe essek? A bunkó és le hülyéző emberek véleményét kössz nem kérem. Akinél esetleg így lett gyerek vagy hallott már ilyenről légyszi írja meg. Köszi2018. febr. 3. 11:05
21/24 anonim válasza:
Nah... ha akartok gyereket:
- élvezzen beléd, ne csak megszakítással
- a póz kb. mindegy, de a misszionárius meg a kutya póznál elvileg könnyebb dolguk van a spermáknak
- élvezés után ne kelj fel rögtön, maradj kb. 30 percet fekve. Ha hátrahajló a méhed fordulj hasra, ha rendesen áll tegyél egy párnát a feneked alá és legyél háton. Gyertya felesleges.
- a tusolás aktus után ha nem siettek várhat, csak kifolyna a cucc (egy része ) ha felkelsz. De amennyi kell, így is bejut.
- termékeny idöszakban nyitva a méhszáj, így a kilövellés pillanatában rögtön rengeteg spermium feljut, még ha hüvelyöblìtesz is rögtön utána már mindegy
- nem várt napján tesztelj, előtte nem érdemes, ha negatív és mégsem jön meg, két naponta tesztelj
22/24 anonim válasza:
Két gyerekem van, utoljára az általános iskolai tesiórákon voltam tarkóállásban, és mindig zuhanyzom szex után.
23/24 anonim válasza:
Jesszusom de hulye vagy..... Szedd mar ossze magad hany eves vagy?
24/24 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mit vagy felhaborodva azon, hogy szembesitettek azzal, hogy hulye vagy. Esetleg kerjunk bocsanatot?? 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!