Tusolás után is lehetek állapotos?
Figyelt kérdés
Barátommal védekezés nélkül voltunk együtt,utána viszont elmentünk tusolni,utána viszont tarkó állásban voltam 5 percig...nem tudom hogy lehetséges e ilyenkor,hogy teherbe essek? A bunkó és le hülyéző emberek véleményét kössz nem kérem. Akinél esetleg így lett gyerek vagy hallott már ilyenről légyszi írja meg. Köszi2018. febr. 3. 11:05
11/24 anonim válasza:
add uram, hogy ne legyen terhes. Ámen.
12/24 anonim válasza:
A tarkóállást akkor meg egyből aktus után kellett volna. De nyugi, nem feltétele a terhességnek.
13/24 A kérdező kommentje:
Hát ezek után remélem nem is leszek...ennyi bunkó ember közt én nem akarok gyereket nevelni...boccs lehet fogalmazni nem tudok de több eszem van mint ahogy te vagy a többi válaszoló hiszi...egy kérdésem volt csak,de ha arra sem lehet normálisan válaszolni,szerintem az mutatja meg milyen is egy ember,így kell elpusztítani egy embert lelkileg...le hülyézni,közben fogalmad sincs milyen ember csak a látottak alapján ítélkezni...ez igen,jó felé halad az emberiség...de ha lesz is gyerekem,elhiheted,hogy sokkal különb lesz a bunkó és lenéző embereknél,mert neki legalább lesz szive...
2018. febr. 3. 12:01
14/24 A kérdező kommentje:
Akik meg normálisan tudtak válaszolni azoknak még egyszer köszönöm!
2018. febr. 3. 12:02
15/24 anonim válasza:
Kétdező, nem kell megsértődni de ha ennyire sötét vagy hogy szerinted attól , ha valaki tusol attól nem lesz terhes, akkor most erre mit mondjunk? Nyolc éves keresztfiam is tudja, hogy hogy készül a gyerek, ne is haragudj, hogy ennyire buta legyen valaki ez egyszerűen fáj, és sajnos ha ez a jövő az elég elkeserítő. Mit fogsz tanítani annak a gyereknek? Művelődj már egy kicsit.
16/24 anonim válasza:
Szeretnétek gyermeket vagy nem?
17/24 A kérdező kommentje:
Csak megkérdeztem...szerintem nem csak nekem vannak hülye kérdéseim,bárkinek lehetnek,de ha kap az illető egy rendes választ akkor utána már tudni fogja,hogy-hogy meg mint van. Igen,nem tudtam,hogy a fürdésnek semmi köze ahhoz,hogy valaki állapotos lesz e vagy sem,csak egy szimpla (lehet hülye) kérdés.
2018. febr. 3. 12:12
18/24 anonim válasza:
Istenkèm, ez a sok ostoba kèrdező, mind felnőtt, gyermeket akaró nő??? Ez szomorú! 😭
19/24 anonim válasza:
De bazz, önérzeteskedni, meg megsértődni azt minden hülye kérdező tud, viszont rgy pillanatra használni a(lehet nem is létező) agysejtjeit, na az valahogy egyiknek se megy!
Ez a kèrdès megsérti a többi értelmes embert, aki rendelkezik egy bizonyos IQval! !
20/24 anonim válasza:
Mikor menstruáltál utoljára? A párod beléd élvezett vagy megszakítás volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!