Anyukák, milyen terhesvitamint érdemes szedni?
Párommal ismét belevágtunk a gyerekprojectbe, első kisbabánkat tervezzük, sajnos az előző 7. héten elment, semmilyen progeszteron pótlót nem kaptam, semmit.
Szeretném tudni, hogy ilyen esetben milyen vitaminokat lenne érdemes szednem, orvosom az elevitet javasolta, de nem hallok róla jókat!
Nektek melyik terhesvitamin vált be, illetve terhesvitaminon kívül szedtetek mást, esetleg pluszban e vitamin, omega3?
Köszönöm a segítséget!
Én jutavit terhesvitamint szedek, eddig nincs problémám vele. Illetve teherbeesés előtt szedtem e vitamint is, ovuig 180mg utána 2x180 mg-ot (2 szemet). Sajnos elég vékonyka a méhnyálkahártyám.
Mást nem szedtem csak ezt a kettőt. Nagyon drukkolok neked, hogy sikerüljön és minden rendben legyen.
Szia
Én a Trimesztert szedtem 1 hónapig
Nekem nem de másoknak bevált
Csodaszerként is emlegetik
Pcos,IR betegségek mellett is teherbe estek 1-2hónap szedése után.
Én Elevitet szedtem, nekem bevált, az orvosom szerint is jó. Akkor volt hányingerem tôle, ha éhgyomorta vettem be, de erre elég hamar rájöttem, így nem volt vele probléma.
Mi az a nem jó, amit hallasz róla?
Én hallottam róla olyat, hogy óriásbébiket szültek, akik szedték, hogy mi igaz belőle, vagy a kérdező is erre gondolt-e, nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!