Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség tervezése esetén...

Terhesség tervezése esetén mikor érdemes elkezdeni terhesvitamint szedni?

Figyelt kérdés
Ha tervezem, hogy gyereket szeretnék (fél éven belül jó lenne), akkor mennyivel előtte "kell" elkezdeni terhesvitamint szedni? Melyik a legjobb? Egyáltalán hogyan lehet felkészülni rá étkezés szempontjából? Próbálok egészségesebben élni, de jobb szeretem az átlagos kajákat.
2013. szept. 28. 13:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Érdemesebb inkább valami jobb minőségű sima multivitamint szedni és hozzá plusz folsavat, sokkal olcsóbb, és ugyanolyan jó. Ha pedig már ott a pozitív teszt a kezedben, akkor át lehet térni a terhesvitaminra, ha szeretnéd :)
2013. szept. 28. 13:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Folsavat 3 hónappal előtte el kell kezdeni.
2013. szept. 28. 13:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Tervezés ELŐTT legalább egy hónappal érdemes el kezdened vitamint szedni, mert fontos, hogy a baba már így foganjon meg. Szerintem érdemes konkrét terhes vitamint szedni, mint pl. a Gravida. Étkezés szempontjából én nem voltam szigorú magamhoz, de kizártam pl. a meki kaját, a kólát és az alkoholt teljes mértékben.
2013. szept. 28. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!