Nem lehet probléma? Többi lent
Két nappal ezelőtt pozitívat teszteltem, halvány volt de pozitív. Most megint teszteltem, még mindig halványabb mint a controll csík. Félek hogy valami baj van, már nagyon erősnek kellene hogy legyen. Augusztusban volt egy spontán vetélésem, félek hogy újra baj van. Amúgy már van két gyermekem ő lenne a harmadik. Soha nem hittem volna hogy velem is meg történik hogy elvetéljek.
Szerintetek?
Amúgy az utolsó menszim december 29.-e volt, én úgy gondolom kb 4 hetes lehetek
Hát ezek nagyon szép tesztek! Nincs miért aggódni! Én 5+2 hetes vagyok dec 27 utolsó mensivel. Múlt héten nem volt ilyen erős tesztem az biztos, de mindem rendben van.
Ne aggódj ennyire, mert messze még a vége!
Gratulálok!
1. Az, hogy mennyire erős a tesztcsík a vizelet HCG koncentrációjától függ. De a vizelet HCG koncentrációja meg egy csomó mindentől, pl. attól, hogy mennyit ittál.
A vizeletből végzett otthoni terhességi teszt csak arra való, hogy megállapítsd vele, terhes vagy-e vagy sem. Arra nem lehet belőle következtetni, hogy hány hetes vagy pl...
De egyébként meg láthatóan erősödik, szóval pláne nem értem, miért parázol rajta.
2. Ha lenne időpont hamarabb a dokidhoz, akkor is halálosan felesleges lenne elmenned, ugyanis jó eséllyel még az égvilágon semmit nem lát az UH-n.
Ergo megint csak totál frászban jönnél tőle haza, hogy most akkor mi lesz.
Ha nem vérzel, nincs panaszod, akkor örülj a terhességednek és kész. Majd-én elmész dokihoz, addigra már legalább lát is valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!