14 évesen terhes lehetek? :/
Figyelt kérdés
Sziasztok
Segítsetek kérlek hogy ilyenkor mitcsináljak(védekeztünk ne szidjatok kérlek)pár napja hányingerem van bekeményedik a hasam görcsöl is néha nagy a hangulatingadozásom,menstruációm mostanában eléggé rendszertelen,félek hogy baba de ha az akkor lenne valami bajom vagy ilyenkor mi a teendő?:(
2018. febr. 1. 21:49
12/15 anonim válasza:
Érdekes kiderül mindog hogy a védekeztünk az igazából nem védekeztünk...
13/15 anonim válasza:
14 évesen még természetes a rendszertelen menstruáció. A görcs, keményedés és a hangulatingatozás sem rendkívüli dolog. Ha 14 évesen elég érettnek érzed magad a szexhez, akkor legyél elég érett ahhoz is, hogy utánaolvasol a témának, és akkor nem kell befosni minden alkalom után. Ha baba van, abból bizony lenne bajod, meg a barátodnak is, meg a szüleiteknek is...megéri?
14/15 anonim válasza:
deh egyébként nem értem én egy 20 éves srác vagyok van 15 éves hugom ha csak meglátja mutter hogy csak smárol már csattan is a pofonfa
15/15 anonim válasza:
ajaj, 5 éve már.. ha itt vagy még, mondd, mi történt? Minden rendben lett? Nagyon sajnálom, ha valami rosszul sült el ://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!