Lehetek terhes ha nincs menzeszem majdnem 1,5hónapja?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
December 24-én kellett volna megjönnie, de azóta késik a mensim. Előtte is volt már ilyen probléma és akkor írt fel a nőgyogyi gyógyszer amitől megjött.
Most megint nem akar megjönni, a tesztek negatívak(sajnos) :(
Holnap megyek a nőgyógyászhoz remélem nincs nagyobb baj, mert épp babát szeretnénk a párommal.
2018. febr. 1. 20:01
1/4 A kérdező kommentje:
Még annyit írnék hozzá, hogy folyamatosan görcsölök 2 napja és fáj a hátam, derekam.
2018. febr. 1. 20:03
2/4 anonim válasza:
Lehet hogy hamarosan megjön azért fáj. Egyébként van hogy kimarad a mensi sajnos.a kimaradt menstruáció nem biztosíték arra hogy terhes vagy.
3/4 anonim válasza:
Nekem azért maradt ki egyszer mert annyira rá görcsöltem.
4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos rengeteg stressz ért mostanában mellesleg kint éltünk rövid időt külföldön így a kaja is másabb volt nem a megszokott , ott kezdődött ez a menzesz felborulás. Nem stresszelek rá sem erre sem a babára :)
Remélem minél előbb megoldódik és hamarosan 2 csík lesz azon a bizonyos teszten :)
2018. febr. 1. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!