3 hete volt peteérésem és akkor szeretkeztem a barátommal óvszer nélkül de nem élvezett belém, lehetek terhes?
Ejha, bátrak vagytok... Nem kell beléd élveznie ahhoz, hogy terhes legyél. Elég az előváladék is.
A ciklus a két egymást követő menstruáció első napjai között eltelt napok száma, általában 21-40 nap között. Te a menstruációdat várod, nem a ciklusodat.
Én egy hét múlva is csinálnék egy tesztet. Ha az is negatív, akkor nem vagy terhes.
Legközelebb védekezzetek...
Ha máskor is szokott késni,akkor valószínűleg most is csak csúszik.A stressztől is késhet.
Mikor csináltad a teszteket?
"most kellene megjöjjön"
"egy hete késik"
Most akkor mi van?
Ha már egy hete késik, mi a francért nem csinálsz egy tesztet?
Vagyis mikor csináltad a tesztet?
Most vagy már régebben?
Ha most negatív, akkor nem vagy terhes.
Nem ijszetgetni akarlak, de nekem 3 hetet késett, minimum 20 teszt lett negatív, tiszta ideg voltam, mi van, fogamzásgátlót is szedtem, és mégis úgy maradtam! Februárban 5.-én kellett volna megjönni márciusban lett alig kivehető pozitív tesztem, rohantam az orvoshoz, uh- csak egy folt látszott. Párom születésnapjára lett szivhangja a babànak. Április közepére.
2,5 éves egészséges kislányom van.
Az 100% ha nem hasznàlod a nunót csak pisilni! Minden egyéb esetben ott van az 0,01% amikor rendes védekezés mellett is úgy maradsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!