Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Egyikünk sem ment el a közösülés során, v iszonyat azt tudom hogy az előváladékban lehetnek életképes hímivarsejtek. Én pedig utána 5 nappal ovuláltam.

2017. dec. 30. 23:10
 1/6 anonim válasza:
83%
Ne b*assz gumi nélkül----> no babay no cry
2017. dec. 30. 23:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag nulla az esélye.De nem éri meg kísérletezgetni,hidd el.
2017. dec. 30. 23:21
 3/6 anonim válasza:
100%
Az en baratnom is terhes lett pedig mem is kozosultunk rendesen csak utana gumiban 2 het utan minden ki derül
2017. dec. 31. 03:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Van rá esély de kevés.

Nekem bejött a megszakítás, egyszer sem lettem terhes. Barátnőm viszont az első ilyen alkalommal. Ezt nem lehet előre tudni, kár kísérletezni.

2017. dec. 31. 09:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Lehetsz bár kevés az esélye (18-19 éves hülye tinip***aként én is volt hogy nem védekeztem és mindig megúsztam, azóta gumit használok) de nem éri meg oroszrulettezni. Ahhoz hogy ettől terhes legyél, a szervezetedben nagyon sok mindennek kell együtt állnia, de nem lehetetlen. Egyébként én még sosem hallottam olyat hogy valaki csak megszakítástól terhes lett volna. De az esély megvan, egy teszt vagy doki nem ártana.

21/L

2017. dec. 31. 13:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, a teszt negatív lett :))
2017. dec. 31. 21:15

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!