Nincs semmi problémám még is mercformint írt fel az orvos! Miért? Mondtam, hogy babát szeretnénk erre kiírta ezt. Miért pont ezt? Van tapasztalat?
Figyelt kérdés
2018. jan. 31. 10:09
3/8 anonim válasza:
Ha nincs semmi problémád nem értem, mire írta fel.
sőt, igazából csak teljes árral írhatja fel, ha nem vagy cukros...
4/8 anonim válasza:
Általában policisztás petefészek kezelésére szokták felírni a nőgyógyászok, de én a helyedben keresnék egy másikat, mert ha nem tájékoztatott, az veszélyes is lehet!
5/8 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom mire,az egyik aszisztens azt mondta "azért mert babát szeretne" segíte ebben vagy mi?? Nem értem én ezt,nem régen volt vetékésem 2hete :( könnyebb teherbe esni tőle vagy mi?
2018. jan. 31. 12:27
6/8 anonim válasza:
nem könnyebb. ne szedd be és menj másik orvoshoz!
7/8 anonim válasza:
Ez a gyógyszer azoknak való, akiknek inzulin rezisztenciája van; amit pedig minimum 3 pontos terheléses vércukor+inzulin méréssel lehet kideríteni. Hogyha neked a vetélésen kívül nincs semmi tüneted és nem is voltál terhelésesen, akkor gratulációm a nagyeszű orvosodnak - úgy tűnik van lejjebb, mint 13 éveseknek foggátlót adni a pattanásaikra.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm...akkor nem fogom szedni,és orvost váltok.
2018. jan. 31. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!