Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 37 éves vagyok és szeretnék...

37 éves vagyok és szeretnék teherbe esni de félek, hogy most már nem olyan könnyű, van ezzel kapcsolatban pozitív tapasztalatotok?

Figyelt kérdés

Orvoshoz már mentem, azt mondta, hogy menjek vissza 3 hónap múlva terhesen. Van pár miómám is...

Eddig már 2x megjött és kezdek tartani attól, hogy nem lesz könnyű menet.

2018. jan. 29. 15:59
1 2
 11/11 anonim válasza:
Anyukám 43 évesen szülte meg a hugomat. 9 évig probálkoztak. Egyszer össze is jött nekik csak sajnos anyukám elvesztette a babát a 11.héten. Édesanyám azok a nők közé tartozik akik nehezen tudnak teherbe esni (anyukámnak csak egy petefészke van) éns ennek ellenére édesanyámnak sikerül 3 gyereket felnevelni!(engem,bátyámat és a hugomat is)Remélem azóta sikerült! Én ne aggódj van még időd és van sok féle hasznos gyógyszer vagy teák amik segítenek!(anyukámnak segített)
2018. márc. 10. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!