Késik ma voltam orvosnak?
2018. jan. 29. 14:46
1/7 anonim válasza:
Csak annyi van a leleten, hogy mekkora méretű a méhed (normális) és az endometrium " méhnyálkahártya) 10,7 mm, ez mensi előtti (ovu utáni) méret.
Doki nem mondott semmit?
2/7 A kérdező kommentje:
Azt h nem lat semmit
2018. jan. 29. 14:59
3/7 A kérdező kommentje:
Meg h ilyen korán nem érdemes tetszet csinálni majd 2het múlva. ( Akkor terhesség nem lehet???)
2018. jan. 29. 15:01
4/7 anonim válasza:
Terhesség? Még csak két és fél hete volt meg!
Várj a teszteléssel minimum 1,5 hetet, de domináns tüsződ nincs sajnos, de lehet azért mert már túl vagy az ovun.
A valószínűbb hogy nincs peteérésed egyáltalán ezért jön meg össze-vissza. Vizsgáltasd ki magad.
5/7 anonim válasza:
Ha január 11-én menstruáltál,akkor még a beágyazódás sem történt meg(már ha baba van a dologban).Nem csodálom,hogy semmit sem látott az orvos.
6/7 A kérdező kommentje:
Félre írtam decemberben volt meg
2018. jan. 29. 15:36
7/7 anonim válasza:
Akkor egyáltalán nem korai tesztet csinálni.A napokban tesztelj,aztán kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!