Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovutól számítva mennyi idő a...

Ovutól számítva mennyi idő a beágyazódás?

Figyelt kérdés

3-7 napot írnak néhol,van ahol 7-10 napot írnak.

Esetleg tapasztalatok vannak.?Aki szerensés és érezte vagy pecsételt hány napra történt?

2018. jan. 26. 05:10
 1/7 anonim ***** válasza:
30%
14 nap, amikor meg kellene hogy jöjjön első nap vagy előtte 1-2 nap de nem vagyok én se biztos benne :)
2018. jan. 26. 06:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem a 8. dpo este és a 9.dpon volt barnázásom. A 10. dpo reggel egy nagyon halvány tesztem lett. 12. dpo már szép határozott második csík lett.
2018. jan. 26. 06:10
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.akkor kedves második a dpo. azt jelenti hogy pé után 8.9.nap volt.igaz?

Bocsánat hogy értetlenkedem.

2018. jan. 26. 06:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Azert vannak eltero infok, mert ez nem egyseges.

Ugye amikor megtermekenyul a petesejt, akkor egybol beindul a folyamat. Az nagyjabol egyseges, hogy kb 3 nap kell, mig a petevezeton at tenylegesen eler a mehbe. Ott ugye folyamatosan fejlodik, de el kell jutnia egy olyan stadiumba, amikor kepes a beagyazodasra. Ennek az ideje viszont nem allando minden esetben. Addig kering a mehben, amig esdig a fejlettsegi szintig el nem jut.

Ez lehet akar 5 nap is, de akar 10-12 nap is. Kinek mennyi.

Ettol tobb nem igazan, mert megfigyelek alapjan ha 12 nap alatt nem jutott el a beagyazodasig, akkor mar nem is fog, mert valamilyen oknal fogva nem kepes tovabbfejlodni.

Epp emiatt van, hogy egyeseknel nagyon jol mukodik a korai terhessegi teszt es ovu utan akar 8-10 nappal egyertelmu pozitivat tesztelnek, masoknap pedig meg a 12. napon is negativ az erzekeny teszt is, pedig tenyleg terhesek. Ott sincs semmi gond, csak epp senki meg nem mondja, hogy kinel hany napig tartott a beagyazodas, meg akkor sem lehet sejteni sem, hanakar orara pontosan tudjak, hogy mikor volt a tuszorepedes. A hcg pedig beagyazodastol kezd termelodni, viszont eleg gyors tempoban, igy az erzekeny terhessegi tesztek koncentral vizelet eseten akar mar masnap is pozitivak lehetnek.

2018. jan. 26. 06:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönim mindenkinek a válaszát.Hasznos volt.
2018. jan. 26. 06:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

Day past ovulation, igen az ovu a 0. nap és az utána eltelt idő. Mensit keddre nem vártam és pénteken volt pozitív nagyon nagyon halványan először a teszt.

2018. jan. 26. 06:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm második hogy leirtad.:)
2018. jan. 26. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!