ClearBlue 25mlU-es teszt- az aktustól számított 8. napon kimutathatja a terhességet?! Szeptember 29. -én szexeltem és Október 6. -án + 2-3-at írt a teszt! Vagy előbbi fogantatás a valószínűbb?!
Korábbi fogantatás!
A diginél a +2-3 hét pontosan azt takarja, hogy két-három hete fogant!!! A terhesség pedig akkor 4-5 hetes mivel az utolsó mensi első napjától kell számolni!
Akkoris, így van, ha október 3-4.- én kellett volna megjönnie és pont a mebstruációm előtt estem volna teherbe?
Október 16.-án voltam először orvosnál akkor 6 hetes volzam Sejthető szívműködéssel ( de ugye ezt az utolsó menstruációmhoz viszonyítják ami szeptember 4-8-ig volt) A cikkusaim 30-31-33 naposak kb .. de tegyük fel, ha lett volna a ciklus végén egy spontán peteérésem akkor 8-nappal az aktus után kimutatná?
8 nappal aktus után talán be se ágyazódott. Nem termel a tested (annyi) hcg-t, hogy kimutassa a teszt.
Az ilyen "6 nappal nem várt előtt" csak reklám szöveg. Nekem aznap se mutatott semmit, mikor meg kellett volna jönnie. Egy héttel később a vérből a hcg-m 280 volt, ami kb. 3 hetes terhesség. Később fogant. A teszt előző nap lett pozitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!