Tényleg létezik olyan teszt ami 5-7 nappal a fogantatás után már pozitív lesz ha van baba? Nem nagyon tudom elhinni..
hát.
az első fiamnál 9. napon láttam a pozitívat, a másodiknál a 8. napon, de extra érzékeny (10-es) teszt volt, a harmadiknál valóban a 7. napon láttam a halvány pozitívnak, de nem voltam benne biztos és a 9. napon már tutira pozitívnak láttam. Az 5. nap még kizárt.
Ami nincs azt nem lehet kimutatni..
7.dpoig kizárt
Ez szimpla marketing
Biztos van olyan nő, akinek a szervezetében nagyon hamar végbemegy a beágyazódás folyamata, de 7-12 napos intervallumokról írnak mindenhol, és szerintem a nagy átlagnál inkább a 12 nap felé konvergál ennek az egésznek a végbemenetele.
Gondolom a fenti kivételek miatt már tök legálisan ráírhatják egyes tesztekre, hogy mensturáció előtt x-nappal kimutatható a terhesség, de szerintem is összességében csak marketingfogás az egész.
Igen ez a fogantatás. De hcg a beágyazodastol termelodik egyéni ütemben.
Tehát 7-15 dpoig barmikor lehet pozi!
Van akinek csak késés után van annyi hcg amit kilehet mutatni.
Ritka ha vki pl 7-9dpon pozit tesztel
Én elsovel 14dpon
Másodikkal 8.dpon
Harmadikkal 13 dpon láttam + tesztet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!