Közvetlenül missed ab utáni fogantatás létezik?
létezik ilyen?megmaradt , egészséges baba lett belőle?
Egyátalán van pé missed ab utáni ciklusban?most várom, hogy megjöjjön a műtét óta....
szia!
Nekem is volt - sajnos. (áprilisban)
Az én orvosom azt mondta, hogy a következő 3 hónapban NAGYON VIGYÁZZUNK, mert könnyebben teherbe lehet esni, és mivel épp ki lett tisztítva a méhem könnyen úgy végződhet, mint az előző. Mi betartottuk.
Most ismét kismami vagyok(13 hét).
Ennek ellenére én azt javasolnám, hogy beszéld meg az orvosoddal!
amúgy késhet a mensid is, nekem is kb. 36 napra jött meg.
Jó egészséget kívánok Neked, és ha netán mégis bébi lenne belőle, akkor vigyázz magatokra!
Szia! Nekem dec. 30.án volt vetélésem, szerencsém volt, mert nem kellett kaparni, minden kijött. (8.héten voltam)
De már azután a vérzés után szerintem most volt pé-m, mert volt nyúlós folyásom úgy egy hete, ezek szerint olyan 28 napra fog megjönni kb. egy hét múlva. És a dokim azt mondta, hogy egy vérzést várjunk azért. Tehát ha most megjön, utána lehet próbálkozni.
A barátnőm ugyanígy volt, 6 héttel a vetélése után terhes volt.
Neked mikor volt a műtét és mit mondott a doki?
Ja, és állítólag a vetélés után (akár művi befejezéssel is) nagyobb
Szia!
Én nem tudom, de szerintem meg kéne várni legalább egy mensit. Amúgy én 30-ára vagyok kiírva missed ab-ra, ha addig nem történik valami. Amúgy 12 hetes vagyok elvileg, gyakorlatilag meg nem tudni, mert üres petezsák van.
Nektek mennyit vártak a missed ab-al?
Szia,
nekem tavaly augusztusban volt missed ab-om. Kb 3 honapot ajnalottak, hogy addig ne essek teherbe, de a 3. ciklust mar nem ertem meg, megfogant a kisbabam. Most 12 hetes terhes vagyok, remelem, ezuttal minden jol lesz.
Tehat ,egy honap alatt terhes maradtam, pedig elotte szinte egy evet probalkoztunk vele. Olvastam, hogy konnyebb a teherbeeses vetles utan, de nem kell elsietni.
Sok sikert nektek!
szia!
Valószínűleg már a műtét utáni ciklusban is teherbe lehet esni.Azt viszont nem szabad elfelejteni,hogy neked műtéted volt,nem pedig spontán vetélés!Nem véletlen a 3 hó várakozás!A páromnak júliusban volt egy missed AB-a.Mi megvártuk a 3 hó-t és most boldogan várjuk a babónkat(11 hetes)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!