Volt már valaki úgy hogy emetophobias (hányás fóbia) és emiatt nem mer bele vágni a babaprojektbe?
Szörnyen érzem magam. Reggel csinálom a tesztet , egyik pillanatban érzem hogy terhes vagyok, másikban meg már nem . Nagyon szeretném és csalódott leszek ha nem pozi lesz, de ennek ellenére iszonyúan felek. Felek mennyit fogok hányni, felek attól hogy ugyanolyan érzés lesz mint mikor az ember elkapja a Calici vírust .:(
Érdekelne mettől meddig tart ez az időszak?
Van e esetleg olyan gyogyszer daedalon amit lehet terhesség alatt szedni ?
Minden választ megköszönném
Nem biztos, hogy hányni fogsz! Lehet csak émelyegni vagy azt sem.
Én ha a doki meg a teszt nem mutatná el sem hinném, hogy terhes vagyok. Mikor meg kellett volna jöjjön kicsit szurkálódott alul, de ennyi. Max egy picit fáradtabb vagyok, de az sem durva változás.
Szóval előre ne aggódj ilyesmin.
Ahogy a tobbiek irjak, egyaltalan nem biztos, hogy hanyos leszel. Nekem vetelesek miatt sajnos sok terhessegem volt, tobb kihordott is, de konkretan egyiknel sem igazan hanytam.
Volt, amikor konkretan meg nem is emelyegtem (pedig abbol baba is lett), max ugy voltam rosszul, hogy elszedultem, elgyengultem bizonyos szituaciokban. (Tipukus ilyen volt pl hipermarketekben sorban allas kozben, hogy a termeszetes feny hianya, vagy a levegotlenseg okozta nem tudom, de kb az osszes terhessegemnel kerultem a hosszu sorban allast ilyen helyen, mert par perc utan kidoltem. Ugyanez volt levegotlen buszon, metron).
Olyan terhessegem is volt, amikor a nap nagy reszeben emelyegtem es ejszaka is arra keltem. Nekem ez rosszabb volt, sokszor kivantam, hogy inkabb hanynek egyet, hatha utana megkonnyebbulok, de nem sikerult, csak hanyingerem volt, kajaundorom es oklendezes.
Mondjuk ha te konkretan a hanyastol felsz, akkor talan meg ezt is jobban tudnad toleralni.
Mindesetre van ra esely, hogy meguszod, elore nem lehet tudni. De a gyakorlatban ez nem ugy mukodik, mint a folmekben, ahol az osszes noi szereplo hanyassal fedezi fel a terhesseget.
Koszonom szépen nektek!!!
Remelem hogy én sem fogok.
Hétfőn csinálom s tesztet , de van egy megérzésem hogy az vagyok.
Szurkal amúgy nekem is a hasam már 4 napja de nem jött meg .
:)
Furcsa az volt h rosszul lettem a hajfestek szagatol . Amikor sose voltam .:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!