Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szülés után mennyi idő után...

Szülés után mennyi idő után eshet az ember teherbe?

Figyelt kérdés
2 napja émelygek vannak kaják amiktől hányni tudnék és szülés ota nem jött még meg (8 hete szültem ) lehetséges hogy terhes vagyok? Meddig várjak a teszttel ? Durva lenne számomra mert egyszer voltunk csak együtt és eddig úgy tudtam nehezen esek teherbe
2018. jan. 25. 00:27
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
31%
Jól leszóltátok a kérdezőt :D és mivan ha örülne a kistesónak? Azt,hogy durva lenne ha terhes lenne,írhatta arra is,hogy nehezen esik teherbe, es most gyorsan sikerült volna.
2018. jan. 26. 10:21
 32/45 anonim ***** válasza:
92%
71%-os tudod ha az oroszlán és az ember ugyan úgy lenne összerakva,akkor nem kellenének külön állatorvosok.Feleslegesen hasonlítgatod a kettőt.Nem!Nem véd a szoptatás.Legalább 10 éve ha nem több,hogy kimondták ez nem védekezési módszer.Ugyan olyan lutri mint a megszakítás.Az sem védekezési módszer.
2018. jan. 26. 10:32
 33/45 anonim ***** válasza:
87%
Ha óránként!!! 10 percet szoptatsz, akkor sem véd!
2018. jan. 26. 10:34
 34/45 anonim ***** válasza:
0%

Erre tudsz mutatni valami tudományos cikket?

Mert igaz, hogy én már elég régen hallottam ezt, de azért kíváncsi lennék, hogy miért nem működik.

Meg arra is, hogy aki szoptat, az miért esik sokkal nehezebben teherbe akkor, tehát mi az oka ennek.

2018. jan. 26. 11:16
 35/45 anonim ***** válasza:
71%
2018. jan. 26. 11:30
 36/45 anonim ***** válasza:
100%

"Meg arra is, hogy aki szoptat, az miért esik sokkal nehezebben teherbe akkor, tehát mi az oka ennek."

Inkább te indokold meg te ezt az állításod. A környezetemben van jó néhány testvérpár 1-1,5 év korkülönbséggel. ÉS elég sokan íratnak fel szoptatás alatt szedhető fog.gátlót...

2018. jan. 26. 12:06
 37/45 anonim ***** válasza:
0%

Pl. mert nem akarnak kockáztatni?

Itt van a cikkben, amit én is mondtam:

"A szoptatás alatt termelődő prolaktin alapvetően két hormon működését befolyásolja: a tüszőérés- és sárgatest-serkentő hormonokét. Ha nincs tüszőrepedés, akkor a méhnyálkahártya sem válik le, ennek hiányában pedig elmarad a menstruáció."

Tehát VAN fogamzásgátló hatása.

Igaz, a cikk többi részében azt írja le, hogy ez esetleges, és nem biztos.

De akkor is létezik!

Pont úgy, ahogy én is írtam.

Köszönöm a most már nagyon sokszori lepontozást.

2018. jan. 26. 12:41
 38/45 anonim ***** válasza:
100%
Persze, van. Ugyan még a megszakításos módszerét se éri el, és teljesen lényegtelen, hogy PONT 3 óránként szoptatsz-e, de mindegy...😀
2018. jan. 26. 12:50
 39/45 anonim ***** válasza:
100%
71%-os.Te nagyon sötét vagy.Ennyi erővel ha szeretkezés után 10-et ugrasz a kanapén,a gravitáció miatt nem leszel terhes.Nem véd,de létezik.
2018. jan. 26. 12:51
 40/45 anonim ***** válasza:
0%

Ja, roppant sötét vagyok.

Azért ide elég sok nő jár, aki már szült. Mindegyik meg tudja mondani, hogy szülés után mikor volt az első vérzése.

Nem 1 hónap múlva, ahogy normális lenne, ha SEMMIFÉLE más hatás nem működne.

2018. jan. 26. 12:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!