Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szülés után mennyi idő után...

Szülés után mennyi idő után eshet az ember teherbe?

Figyelt kérdés
2 napja émelygek vannak kaják amiktől hányni tudnék és szülés ota nem jött még meg (8 hete szültem ) lehetséges hogy terhes vagyok? Meddig várjak a teszttel ? Durva lenne számomra mert egyszer voltunk csak együtt és eddig úgy tudtam nehezen esek teherbe
2018. jan. 25. 00:27
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
87%
Utolsó mire gondolsz?
2018. jan. 26. 06:36
 22/45 anonim ***** válasza:
0%

A #13, #18 és a #19 lepontozására.

Persze írni senki sem írt rá semmit, mert így igaz, ahogy oda van írva.

Csak nem tetszik a pontozóknak.

2018. jan. 26. 06:58
 23/45 anonim ***** válasza:
77%
Nem igaz.A szoptatás nem véd.Meg lehet kérdezni akármelyik nőgyógyászt.Az,hogy valaki szoptat,nem jelenti azt,hogy nem lesz peteérése.
2018. jan. 26. 07:49
 24/45 anonim ***** válasza:
19%

De, pont ezt jelenti.

AKKOR, ha legalább 3 óránként szoptat, egyszer sem hagyja ki, és ez egy átlagos érték (tehát egyénenként lehet több, vagy kevesebb).

Nem 100%-os védelem, ahogy írtam - de akkor is LÉTEZŐ dolog.

2018. jan. 26. 08:22
 25/45 anonim ***** válasza:
76%
Aztán miért épp 3 óránként??? Ez akkora butaság. Igény szerint szoptattam mindhármat, ami sokszor 2 óránként volt, aztán mégis hamar újra menstruáltam, nem fél meg egy év múlva. A szoptatás baromi kis mértékben fogamzásgátló. Erre én soha nem alapoznék.
2018. jan. 26. 09:25
 26/45 anonim ***** válasza:
10%

"Igény szerint szoptattam mindhármat, ami sokszor 2 óránként volt, aztán mégis hamar újra menstruáltam"

Ugye nem értetted meg, amit írtam?

Igény szerint szoptattad: tehát volt, hogy 2 óránként, máskor akár 4-5 óránként.

Na, EKKOR indult meg a peteérés.

Ugyanis a szoptatás CSAK akkor véd, ha MINIMUM 3 óránként szoptatsz. Ha nem, akkor NEM VÉD!

2018. jan. 26. 09:31
 27/45 anonim ***** válasza:
80%
Ez kb olyan védekezés mint a "jaj de hát nem élvezett belém".
2018. jan. 26. 09:32
 28/45 anonim ***** válasza:
81%
Ezt hol olvastad?A Nők Lapjában vagy valamelyik hasonszőrű női magazinban?Hidd el,ha ezt előadnád egy nőgyógyásznak,úgy képen röhögne,hogy égnél mint a Reistag.
2018. jan. 26. 09:59
 29/45 anonim ***** válasza:
100%
71 %-os, hagyd már abba, mert ez nevetséges:))
2018. jan. 26. 10:00
 30/45 anonim ***** válasza:
0%

Hát nem semmi.

Na, még egy próba.

Oroszlánt láttatok már?

Ugye, ha érkezik valahova egy új hím, azzal kezdi, hogy megöli az összes kölyköt, ugyanis a nőstények, amíg szoptatnak, NEM FOGAMZÓKÉPESEK.

Ha megölik a kölykét, abbahagyja a szoptatást, utána pár napon belül indulhat a párzás.

Ezt elhiszitek, vagy ez sem tetszik?

Mintha a valóság azon múlna, hogy mennyire tetszik... na, mindegy.

Embernél nem teljesen így működik a dolog, csak hasonló: amíg valaki FOLYAMATOSAN szoptat, addig nem indul el a peteérés.

Konkrétan ez úgy működik, hogy a szoptatás KÖZBEN termelődik egy olyan hormon, ami gátolja a peteérést. Ez működik aztán 3-4 óráig: tehát ez alatt NEM indul el a peteérés.

Ha közben ismét szoptatsz, akkor újra termelődik.

Ha nem, akkor ez a hormon lebomlik, és utána elindulHAT a peteérés.

Ennyi.

2018. jan. 26. 10:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!