Segíti az E vitamin a teherbeesést?
Tudom rengeteg kérdés hangzott már el itt ebben a kategóriában de szeretnék tisztán látni.
Sok hónap próbálkozás után, most próbálom vitaminokkal segíteni a teherbeesést.
Ha E vitamint, magnéziumot, multivitamint szedek segíthet valamennyire?
páromnak is kellene szedni, vagy csak nekem, ha semmilyen orvosi problémánk nincsen?
Voltunk kivizsgáláson, negativak lettek az eredmények.
tehát ha szedem a vitaminokat, ovulációs tesztekkel nézem a peteérésem, nagyobb az esély rá hogy össze jöjjön? Volt már valaki akinél bejött az ilyen fajta "rásegítés" vagy az egész nem ér semmit és csak a magzat védelmére van? Köszönöm a válaszokat.
Örülök, hogy sikerült ezt vele megbeszélni. :)
Sajnos a férfiak nem fogják fel ennek súlyát, ha nekünk nőknek megint megjön a menstruáció. Ők egynap alatt elfelejtik, bennünk meg millió kérdés merül fel, és nálunk nem egy napig tart ez az elmélkedős, szomorú nap. Én egészen ovuig gondolkodom azon, mit rontottam el, mit kell másképp csinálni. Ovu után a reménykedés jön... szóval nekünk nagyobb a teher, mert bennünk történik a folyamat és ezt nekik is meg kell érteni. Szerintem a lombiknál jön el a megértés, felfogják mennyi minden kell ehhez, mennyi minden történik. Bocsi, csak kicsit elmerengtem ezen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!