Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Igaz hogy az E-vitamin segíti...

Igaz hogy az E-vitamin segíti a teherbeesést?

Figyelt kérdés
Màr többször olvastam itt, hogy ajànljàk ezt a vitamint. Pár hónap múlva kezdenénk próbàlkozni a babàval. Milyen hatása van a szrvezetre, hogy segít? Napi szinten szeditek, ti akik próbàltátok? Tapasztaltàtok a jótékony hatàsàt?
2017. ápr. 12. 22:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Én csak annyit tudok, hogy terhesség ALATT napi 15mg-nál többet nem szabad szedni mert növeli a veleszületett szívbetegség esélyét.

Angol nyelven a kutatás: [link]

2017. ápr. 12. 23:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Vastagítja a méhnyálkahártyát elsősorban, de a sejtekre is jó hatással van. Én 400 mg-ot szedtem naponta. Inszemináció, lombik előtt állókkal szedetik, hogy vastagabb legyen a méhnyálkahártya.

Van PCOS ismerősöm, aki sokadik próbálkozásra teherbe esett (persze kezelt betegség mellett) első E vitaminos hónapban. Ő ovuig szedte a 2*200 mg-ot. Én is teherbe estem már kétszer E vitamin mellett, de sok mást is szedtem mellé (folsav, D vitamin, plusz Clostilbegyt), de biztos vagyok benne, hogy mindegyik segített egy kicsit.

2017. ápr. 13. 06:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem segített visszaépíteni a méhnyálkahártyát, ami a fog.gátlótól kb. eltűnt. Most szép vastag, remélem így is marad.

Javasolták, hogy szedje férjem is, mert a spermákra is jó hatással van.

2017. ápr. 13. 10:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Az én nyàlkahàrtyàm is mindig vékony volt a fogamzàsgàtlótól, amit nemrég hagytam abba. Remélem hogy tapasztalom majd a pozitív hatàsàt :)
2017. ápr. 13. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!