Igaz hogy az E-vitamin segíti a teherbeesést?
Én csak annyit tudok, hogy terhesség ALATT napi 15mg-nál többet nem szabad szedni mert növeli a veleszületett szívbetegség esélyét.
Angol nyelven a kutatás: [link]
Vastagítja a méhnyálkahártyát elsősorban, de a sejtekre is jó hatással van. Én 400 mg-ot szedtem naponta. Inszemináció, lombik előtt állókkal szedetik, hogy vastagabb legyen a méhnyálkahártya.
Van PCOS ismerősöm, aki sokadik próbálkozásra teherbe esett (persze kezelt betegség mellett) első E vitaminos hónapban. Ő ovuig szedte a 2*200 mg-ot. Én is teherbe estem már kétszer E vitamin mellett, de sok mást is szedtem mellé (folsav, D vitamin, plusz Clostilbegyt), de biztos vagyok benne, hogy mindegyik segített egy kicsit.
Nekem segített visszaépíteni a méhnyálkahártyát, ami a fog.gátlótól kb. eltűnt. Most szép vastag, remélem így is marad.
Javasolták, hogy szedje férjem is, mert a spermákra is jó hatással van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!