Az E vitamin segíti a teherbeesést? Nektek mennyi idő kellett, miután elkezdtétek szedni?
Szia!
Àllítólag segit. Én szedtem mielött teherbe estem de nekem hormon gondjaim is voltak. Szedtem màs gyógyszert is.
1,5 évig próbálkoztunk ,mikor elkezdtem szedni 1-2 hónapon belül összejött.
Amúgy én azóta is szedem,mert az erős menstruációmat tök jól helyretette,most már nem vészes:)
Köszi a válaszokat!
Ti mennyit szedtetek?
Azt olvastam hogy napi egy szem bőven elég :)
Mi is most szeretnénk szedni a férjem is és én is :)
Jó ilyen pozitív dolgokat olvasni,remélem hamar össze jön a baba nektek is :) Sok sikert!
Sajnos nekem nincs tapasztalatom, de tényleg tök jó ilyen sikersztorikat olvasni. :)
Itt írnak az adagolásáról is:
"Az ajánlott napi mennyiség nőknek 8 mg, férfiaknak 10 mg (ez 12-15 NE-nek felel meg. Bár ez az adag (éppen csak) elegendő az E-vitamin hiány pótlására, a teljes antioxidáns hatás eléréséhez nagyobb adagra van szükség. 400-1200 NE (1-3 db 400NE-s kapszula naponta) elfogadottnak számít."
Csak figyelni kell, hogy mg-ban vagy NE-ben van megadva, mindkettő előfordul. 1 NE E vitamin 0,67 mg-nak felel meg.
(Egyébként a Femibion 800-ban csak 13 mg E vitamin van tablettánként.)
Köszönöm a válaszokat!
Most 200 NE-t szedek egy nap. Majd meglátjuk, mi lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!