Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A férfiaknál mibe segít az E...

A férfiaknál mibe segít az E vitamin?

Figyelt kérdés
2014. jan. 7. 10:12
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
[link] Van ám google is!! Ott gyorsabban meg kapod a választ!! A.
2014. jan. 7. 11:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi.....
2014. jan. 7. 11:32
 3/7 anonim ***** válasza:
a sperma minőségén javít
2014. jan. 7. 12:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja, 1-es, google. De nem ártana azt is tudni, hogy az interneten fellelt információk közül NEM mind valós. A belinkelt cikknek például egy szava sem hihető a szerző hiteltelensége miatt. Akkor se, ha esetleg igazat ír.
2014. jan. 7. 12:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2014. jan. 7. 20:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja lehet hogy nem valós én csak gyorsan belinkeltem egy oldalt!!Van fent több is!!Csak böngészni kell!!Lehet lepontozni!!!Szép estét!!A.
2014. jan. 7. 20:32
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Kedves A!!!!

Tőled még ezen a fórumon nem olvastam baráti, kedves, együttérző hozzászólást. Te mindenkinek osztod az eszet. Nagyon okos lehetsz, de légyszives kímélj meg minket az okos megjegyzéseidtől. Itt általában tanácstalan, tapasztalatokra kíváncsi, talán még kétségbe esett nők tesznek fel kérdéseket, akik arra várnak, hogy végre teherbe essenek. Biztos vagyok benne, hogy aki több ideje próbálkozik és csak a sikertelenség éri, nincs a plafonon a boldogságszintje. Nem hiányzik a te durva, okoskodó, flegma hozzászólásod!!!!!

Tartsd meg magadnak a véleményed!!!!!!!!!!

2014. jan. 16. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!