Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek megbizhato az...

Szerintetek megbizhato az x-epil terhessegi teszt?

Figyelt kérdés

Rendszertelen menstruaciom van amikor 33 napos a ciklusom van amikor 42.

Ma vagyok a 44-ik napon es meg mindig nem jott meg.10 napja erzem a mindjart megjon erzest emelygessel.

Hetfon es szerdan csinaltam tesztet mindketto negativ lett.

Megbizhato ez a teszt?

#teherbeesés #terhességi teszt #menstruàcio kèsèse
2018. jan. 19. 22:10
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Első gyereknél nálunk is csak kb 50 nap után lett két csík. Már 1 éves múlt, semmi gond nem volt ebből (csak aludhatna rendesebben, akkor én se itt írogatnék ;))
2018. jan. 27. 02:59
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Az vicces így utólag, hogy miket irtak nekem anno itt az oldalon. Ugye megirtam, hogy 50 nap után halvány csík, ultrahangon nem láttak semmit, hcg vérvétel nem kifejezetten magas, kb csak másfélszeres lett két nap alatt. Hát nem biztatott senki!

Aztán most mégis itt vagyunk, elmúlt 1 éves, semmi baja..

2018. jan. 27. 03:04
 33/34 A kérdező kommentje:

Gratulalok nektek a babahoz

Enis fogok meg egy tesztet csinalni valamikor.most nincs itthol tesztem.

2018. jan. 27. 10:47
 34/34 anonim ***** válasza:
28-30 napos ciklusom volt eddig mindig. A 28. és 30. napon csináltam tesztet negatív volt mind a kettő. 33 napra meg is jött, de hatalmas görcsökkel, majdnem sírtam, gyógyszer is alig használt, és esküszöm, hogy azt hittem terhes vagyok, mert szédülés, légszomj, kávé olyan büdös volt, hogy pfffú, görcsölgettem a 21. naptól olyan kis motoszkálósan. Ahogy megjött el is múlt, pedig a férjem meg is jegyezte, hogy akkora lett a cicim, hogy eddig is nagy volt, demóst húha. Majdnem biztosra vettem, hogy ez most tuti. Hát valami mégsem volt az. Nade majd legközelebb, úgyhogy nekem a teszt igazat mutatott.
2018. febr. 9. 22:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!