Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek megbizhato az...

Szerintetek megbizhato az x-epil terhessegi teszt?

Figyelt kérdés

Rendszertelen menstruaciom van amikor 33 napos a ciklusom van amikor 42.

Ma vagyok a 44-ik napon es meg mindig nem jott meg.10 napja erzem a mindjart megjon erzest emelygessel.

Hetfon es szerdan csinaltam tesztet mindketto negativ lett.

Megbizhato ez a teszt?

#teherbeesés #terhességi teszt #menstruàcio kèsèse
2018. jan. 19. 22:10
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyos.:)

Nekemis masodik lenne az en fiam 2 es fel eves

2018. jan. 19. 22:43
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Én akárhányszor vettem, mindig pontos eredményt mutatott! Szerintem teljesen megbízható, én ajánlom neked!
2018. jan. 19. 22:45
 13/34 A kérdező kommentje:

Enis a tescobol vettem dupla tesztet..

Holnap meglatom de nem erzem magam terhesnek kicsi emelyges ennyi.

Akkor nem tudom miert nem jon mar meg valami mas lehet a gond

2018. jan. 19. 22:49
 14/34 anonim ***** válasza:
Na akkor nektek is hajrá van! :D Én sokáig nem akartam másodikat, mert nagyon zűrös volt a terhesség, sőt! Majdnem ott maradtam, mert olyan a méhem szerkezete állítólag, hogy nehezen húzódik össze és belső vérzésem volt. Cukros voltam végig, kb. 3 hetet voltam kórházban,mert első két hónapban kétszer bevéreztem, és mégis látták a babát. Mondták csoda ... a bokámon folyt a vér. Az utolsó öt hetet is bent töltöttem, mert a cukros diéta miatt tuti kicsi lesz a gyerek, nincs meg a fejkörfogata, stb. Hát 3,6-tal született, az szerintem nem kicsi. De! Nagyon szeretnénk már mind a hárman. Minden nap beszédtéma, mint a ház átalakítás, mi hova kerülne :D jajjjjjj olyan türelmetlen vagyok egyébként is. Ti mióta próbálkoztok?
2018. jan. 19. 22:53
 15/34 A kérdező kommentje:

Nekemis volt kb masfel eve egy abortuszom nem fejlodott rendesen a baba el kellett vetetni.

Azutan elkeztem szedni fogamzasgatlot tobb fajtat is kiprobaltam mindegyiktol rosszul voltam.

A nogyogyaszom azt ajanlotta hogy inkabb ne szedjem vedekezzunk.

Kb fel eve nem szedem mostmar ugy vagyunk ha jon akkor jonn.

2018. jan. 19. 22:59
 16/34 anonim ***** válasza:
Igazatok van! Utólag én is bánom, hogy már előbb nem szedtem rá magam. 32 éves vagyok, remélem azért még sikerülhet hamar. Voltam minden féle vizsgálaton, doki azt mondta nincs akadály, minden a helyén van, ciklus 28-30 nap-ra jön mindig, és több tüszőt is látott a jobb petefészekben. Reménykedem, csak most meg félek is, mert antibiotikumot írtak, sokat voltam kórházban ( látogatóban) és bár sehol nem ülök rá, valamiért véreset pisiltem. De! Mondtam a dokinak, hogy babát tervezünk, és azt mondta nem baj, ezt be kell szedni :( hát meglátjuk ... írd meg a teszt eredményét légyszi! Minden jót! Jó éjt!
2018. jan. 19. 23:05
 17/34 A kérdező kommentje:

Ok mindenkepp megirom!

Jo ejt!

2018. jan. 19. 23:10
 18/34 anonim ***** válasza:
Én is x-epil tesztet vettem.mindig azt mutatta amit kellett :)
2018. jan. 20. 04:51
 19/34 anonim ***** válasza:

Szerintem legjobb a neten kapható olcsó teszt. Ugyanúgy mutatja amit kell, de töredék áron. Nekünk kétszer is tökéletesen mutatta, amikor volt mit mutatni. Ja és ez reggeli első mantra szerintem hülyeség, simán mutatta este is, ha volt mit mutatni.

Persze tudom, hogy hajlamos az ember azt hinni, hogy biztos majd a drága teszt terhessé tesz, de ez nyilvánvalóan nem így működik. Átéltük mi is a tesztek szugerálását, csíkok beképzelését, teljesen átérzem a helyzeted!

Szóval jó az xepil de a fele annyiba se kerülő olcsó is tökéletes.

2018. jan. 20. 05:12
 20/34 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem sosem volt álpozitív..

Rendszeres menzesz mellett a menstuácio esedékes napján mar kimutatta halványan.. előbb sosem volt elázott, száradasimcsíkos..stb

/ de az itteni tapasztalatok miatt én kínosan ügyeltem mindig arra, hogy a max vonal alatt mártsam, és ne tovább, míg a kontrollcsík elkezd megjelenni/

Van műanyag tokos, az is 1000 alatt van, az még talán jobb, mint a klasszikus vékony tesztcsík...

2018. jan. 20. 06:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!