Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek megbizhato az...

Szerintetek megbizhato az x-epil terhessegi teszt?

Figyelt kérdés

Rendszertelen menstruaciom van amikor 33 napos a ciklusom van amikor 42.

Ma vagyok a 44-ik napon es meg mindig nem jott meg.10 napja erzem a mindjart megjon erzest emelygessel.

Hetfon es szerdan csinaltam tesztet mindketto negativ lett.

Megbizhato ez a teszt?

#teherbeesés #terhességi teszt #menstruàcio kèsèse
2018. jan. 19. 22:10
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Nekem esti vizeletbol kimutatta a fogantatastol 16napra szoval siman.
2018. jan. 20. 07:38
 22/34 anonim ***** válasza:
A terhességi tesztek majdnem 100%ban megbízhatóak megfelelő hasznàlat mellett.A 0.01% hibalehetőség valószínűleg a nem àtlagos hormontermelődési esetek miatt vannak.
2018. jan. 20. 08:09
 23/34 anonim ***** válasza:
Amikor terhes voltam szépen kimutatta, dpo.11-en azonban nekem mindig ad szellemcsíkot bármikor csinálom. Még fényképen is látszik, nem kell kiesnie a szemed em, hogy lásd.
2018. jan. 20. 14:13
 24/34 A kérdező kommentje:

Koszi mindenkinek

Ma is teszteltem de negativ

Menzesz meg sehol.:/

2018. jan. 20. 15:08
 25/34 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a doki, hogy ha biztonságosat akarok tesztelni, akkor a menzesz elmaradásának napjától egy hetet várjak és ha pozitív, akkor keressem fel. Tehát neked akkor elvileg 49 napot várni kell. Az megvolt?
2018. jan. 21. 19:02
 26/34 A kérdező kommentje:
Ma vagyok a 46-ik napon.es meg semmi.:/
2018. jan. 21. 23:20
 27/34 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 7 nappal a mensi előtt nagyon halvány pozitív volt, majd legközelebb az esedékes napon már erős. Nekem is változó, 28-36 napos ciklusaim vannak (voltak) 😄 már 5hetes 2-3 napos lehetek, jovohet szerdan megyek ultrahangra :) eddig még nem voltam.. irj hogy veled mi tortent!! :)
2018. jan. 22. 13:32
 28/34 A kérdező kommentje:

Gratulalok!

Ma is teszteltem de negativ.:/

Mar a mindjart megjon erzes is elmult.

Szerintem ebben a honapban ki marad a menszi

2018. jan. 22. 20:10
 29/34 anonim ***** válasza:
Van itthon 2 x-epilem. 17-én volt ovu és aktus, legalábbis 17-ei ultrahangon voltak tüszők a petefészekben és doki mondta hajrá. 28-30 naposak a ciklusaim. Ma vagyok a 29. napon és olyan zűrösen érzem magam tegnap óta. Lehet , hogy csak meg fog jönni, de lehet hogy baba. Nem élem bele magam, mert későn volt az ovu szerintem. Na mindegy. Ha használnom kell a tesztet megírom, hogy mi volt.
2018. jan. 26. 18:01
 30/34 A kérdező kommentje:

Utolso mindenkepp ird meg hogy mi van.drukkolok!!

Nekem meg mindig nem jott meg

Azota nem teszteltem.

De 2-3napja olyan furan erzem magam

Emelyges fejfajas savat erzek a torkomba talan meg gyanakodhatok terhessegre??

Ma vagyok az 51-ik ciklus napomon

2018. jan. 26. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!