Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Facelle teszt,12. dpo, szerint...

Facelle teszt,12. dpo, szerintetek? (Igen, tudom, korai még! )

Figyelt kérdés

Sosem használtam még ezt a tesztet, de nem is láttam még csíkot a korábbiakon.

[link]

2018. jan. 17. 17:12
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Hat ha a tegnapi nem volt azonnal 2 csikos de main van vmi akkor az biztato!

Amugy elso 3 nap nekem is ossze vissza volt. Egyszer sotet egyszer halvany. Aztan 2 nap mulva tok eros. Azutan nem teszteltem. Amugy se akartam sokat, de ha már volt otthon teszt...:-)

2018. jan. 18. 10:32
 22/32 A kérdező kommentje:

Na a férjem elment egy másik tesztet venni. Azt megcsinálom délután.

Én eddig már rengeteget teszteltem, de soha nem volt még olyan, hogy délutánra megjelent volna másik csík (legtöbbször nem dobtam ki rögtön a teszteket). Az első gyerekemmel egy tesztet csináltam, 9 évvel ezelőtt, az azonnal elszíneződött, nem kellett várni semmit. Így amikor ezt nem láttam a reggeli tesztnél, nem vártam még 5-10 percet, hogy hátha észreveszem, hanem csalódottan nyugtáztam, hogy ebből már megint nem lett semmi.

Amúgy az időntúli teszt nem egyértelműen fals, de a gyártóknak rá kell írni, hogy bizony ennyi időn belül értékelhető, utána nem tudnak felelősséget vállalni az eredményért. Így is fogalmazzák meg a tájékoztatóban. Nem azt írják, hogy rossz eredményt ad, hanem hogy "nem valós eredményt is adhat".

2018. jan. 18. 10:37
 23/32 A kérdező kommentje:

Inkább nem vártam. Clearblue easy:

[link]

2018. jan. 18. 11:08
 24/32 anonim ***** válasza:
En csak a magam peldajat tudom elmeselni. Nekem az elso napokban valamiert a delelotti vizeletbol kedzitett teszt erosebb pozitiv volt mint a reggeli. Pedig egesz ejjel nem voltam wc-n es nem ittam. Elozo terhessegnel is igy volt. Szerintem pozitiv amugy. Reggel csinalj meg facelle martogatos tesztet, en azzal teszttem tobbszor es latszott, hogy erosodik.
2018. jan. 18. 11:43
 25/32 anonim ***** válasza:
Hát ez már tuti!!! :) Gratulálok!!! :)))))
2018. jan. 18. 12:30
 26/32 A kérdező kommentje:
Hát még nem tudom elhinni....
2018. jan. 18. 13:03
 27/32 anonim ***** válasza:

Nagyon szép pozitív :) Gratulálok!

Olvasom, hogy két éve próbálkoztok, és már van egy 8-9 éves gyermek.

Megkérdezhetem, hogyhogy ennyit vártatok? Vagy ez a kis pozitív egy új kapcsolatból fogant?

Mi 3 éve várjuk a tesót, és szombatra nem várom (mai teszt negatív).

2018. jan. 18. 22:59
 28/32 A kérdező kommentje:

Köszi :)

A kapcsolat ugyanaz, de az első gyermek meglepetédsként jött, nem volttervezett. Utána sokmindent kellett még elrendezni, hogy jöhessen a kistesó...

2018. jan. 19. 13:21
 29/32 anonim ***** válasza:
Gratulalok.:)
2018. jan. 19. 14:30
 30/32 A kérdező kommentje:
Gondoltam írok ide megint, a 17. hétnél tartunk, minden rendben :)
2018. ápr. 24. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!