Facelle teszt,12. dpo, szerintetek? (Igen, tudom, korai még! )
2018. jan. 17. 17:12
1/32 anonim válasza:
holnap reggel csinálj egy újat, de halkan már gratulálhatok!
2/32 A kérdező kommentje:
Ja még annyi, hogy reggel csináltam a tesztet, nem vártam semennyit, láttam hogy negatív. Az előbb ránéztem újra, és ez fogadott...
2018. jan. 17. 17:14
3/32 anonim válasza:
azért reggel ismeteld meg, mert az idontuli elvileg ervenytelen
4/32 anonim válasza:
5/32 A kérdező kommentje:
Meg fogom, még van itthon egy teszt, azzal megvárom a reggelt. Majdnem 2 éve próbálkozunk, nagyon sokat elhasználtam, remélem a reggeli pozitív lesz...
2018. jan. 17. 18:01
7/32 anonim válasza:
Bíztató mert jól látható a második csík és színesnek is tűnik.
8/32 anonim válasza:
Ez szerintem is pozitív. Nekem volt már szellemcsíkos tesztem, azt szerintem még fotózni sem lehetne, annyira halvány. Viszont volt már nagyon halvány pozi tesztem is, ami végül kémiai terhesség lett. Drukkolok neked nagyon, de ebből még bármi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!