Facelle teszt,12. dpo, szerintetek? (Igen, tudom, korai még! )
2018. jan. 17. 17:12
11/32 A kérdező kommentje:
Még nem merek nagyon örülni, de köszi a biztatást :)
2018. jan. 17. 23:14
13/32 anonim válasza:
Visszakerestem, és az enyém is ilyen volt a 12 dpon,mint a tiéd! :)))
Alatta meg a 13 dpo-s teszt! Drukkolok!
14/32 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Halványabb :(
2018. jan. 18. 08:30
15/32 anonim válasza:
Mutii! Utolsó vagyok, egyszer nekem is halványabb lett mint az előző napi, de már 13.hetes vagyok! :)
16/32 anonim válasza:
No de most akkor tisztázzuk. A linkelt teszten eredetileg nem jött ki semmi, de amikor órák múlva ránéztél, akkor ez várt? mert azért az időn túli pozitív nem pozitív. Minden teszten le van írva, hogy milyen tartományban értékelhet, ha az előírt időn túl lesz pozitív, az fals eredmény. Ha ez a teszt 10 percig volt értékelhető és ez alatt nem jött ki semmi, csak órák múlva, akkor azért azt nem kell pozitívnak venni. A halvány pzitív is pozitív természetesen, de az időn túli teszt mindig érvénytelen, az időn túli halvány pozitív pedig pláne nem számít pozitívnak. már amennyiben jól értelmeztem a tegnapi első kommentedet. Ha a mai teszted negatív, akkor is csak az értékelési időn belül nézegesd, mert órák múlva ez is lehet pozitív, de az már nem érvényes, az a lényeg. Az nem gond ha halvány, de időn belül legyen az. Ez egy nagyon fontos szabály, a csalódások végett érdemes betartani. Ha az értékelési határidőn belül egyértelműen negatív, akkor kuka és utána már nem kell nézegetni, mert nem számít, ami időn túl kijön még rajta.
17/32 anonim válasza:
Utolsó, azt írta a kérdező, higy "nem várt semennyit", tehát lehet az a csík 6 perc után már ott volt. Ez túl szép csík ahhoz, hogy csak száradási csík legyen egyébként! Nézd az enyém, belinkeltem, az sem volt erősebb a 12 dpon.
18/32 anonim válasza:
19/32 anonim válasza:
Igen, azt írta, hogy nemvárt és negatív lett, idézem: "Ja még annyi, hogy reggel csináltam a tesztet, nem vártam semennyit, LÁTTAM HOGY NEGATÍV. Az ELŐBB ránéztem ÚJRA, és ez fogadott..." . Délután 5-kor írta a kérdést, az előtt nem sokkal nézett rá a reggeli tesztjére ismét, ha csak addigra lett halvány pozitív, az lássuk be, értékelhetetlen, de ha fél óra múlva jött volna ki is az lenne. Értem amit Te írsz és látom is, de a kérdezőnél sajnos nem erről az esetről van szó, nem lenne jó hiú reményeket kelteni benne, természetesen együttérzek vele.
20/32 anonim válasza:
No persze feltételezem, nem úgy tesztelt, hogy rápisilt, aztán elment otthonról az értékelési időn belül, hiszen annak semmi értelme. Mert ha nem olvassa le, amikor még érvényes az eredmény, akkor tesztelni is felesleges, pláne stresszelni ezen, hiszen azt már utólag senki sem fogja kisakkozni, mikor is érkezett a második csík. Ha valaki gyermeket tervez és tesztel, akkor már csak úgy csinálja gondolom, hogy értelme is legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!