Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiszakadt a gumi, de nem...

Szöszi7 kérdése:

Kiszakadt a gumi, de nem élvezett el bennem. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Első menetnél "megszakítással" védekeztünk,második menetnél kb. 10-15 perc után vettük észre ,hogy kiszakadt a gumi,de nem élvezett el bennem.Lehet ebből baj?

2018. jan. 15. 00:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
49%
Igen, lehetsz terhes, sőt, igen nagy rá az esély. Már teherbe eshettél akkor, mikor megszakítással voltatok együtt, hiszen akkor is 50 százalék az esély. De, teherbe eshettél akkor is, mikor kiszakadt a gumi. Tesóm így lett terhes. Vagy elmész esemény utániért, minél hamarabb, mert később az sem biztos, hogy segít, vagy imádkozol.
2018. jan. 15. 13:09
 12/22 A kérdező kommentje:
Hónapok óta megszakítással csináljuk és eddig sem volt baj,remélem most sem lesz :)
2018. jan. 15. 13:27
 13/22 anonim ***** válasza:
Akkor minek tetted fel a kérdést? :D Dugjatok csak gumi nélkül. Majd jössz sírni, ha egyszer bekapod a legyet.
2018. jan. 15. 13:56
 14/22 anonim ***** válasza:

Mi 5 hónapja csináltuk. Most terhes maradtam.

Azt hittem, ez velünk nem fordulhat elő. Két felnőtt emberrel, akiknek már gyerekük is van. Hát de igen.

Az első gyerekemért évekig szenvedtünk, most pedig így is összejött.

2018. jan. 15. 13:59
 15/22 A kérdező kommentje:

Milyen káros mellékhatásai lehetnek az esemény utáni tablettának?Rövid,vagy akár hosszú távon?

Abban az esetben ha nem vagyok terhes,mégis beveszem??

2018. jan. 15. 17:14
 16/22 anonim ***** válasza:
Fél évet minimum bekavar a cikkusaidba és a hormonjaidba, bármilyen fájdalmat okozhat, terhestüneteket produkálhatsz tőle, rendszertelen vérzést okoz, lehet tőle durvább mensid vagy gyakori vérzésed, stb. Olvass utána a neten. Egy lórúgásnyi hormon. Nem véletlen, hogy évente csak minimum kettőt lehet bevenni belőle.
2018. jan. 15. 17:18
 17/22 A kérdező kommentje:
Mivel egyáltalán nem biztos,hogy terhes vagyok,nem tudom megéri-e bevennem...
2018. jan. 15. 17:23
 18/22 anonim ***** válasza:
Ha pozitívat tesztelsz, már mindegy lesz. Nekem szerencsére mindig volt eszem védekezni, így nem kellett ilyeneket mérlegelni.
2018. jan. 15. 17:29
 19/22 anonim ***** válasza:
Amúgy miért nem iratsz fel fogamzásgátló tablettát? Nem is értem ezt.
2018. jan. 15. 19:14
 20/22 anonim ***** válasza:
Gondolom, mert az pénzbe kerül, ez meg ingyen van...
2018. jan. 15. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!