Abbahagyott gyógyszer, bennmaradt gumi, lehetek terhes?
Szept. 26.-án hagytam abba a gyógyszert, október 14.-én voltam együtt a párommal, pont a peteérés napján.(volt is p.é.,azt észrevettem) Észrevettük hogy a gumi bennmaradt, és hosszú szerencsétlenkedés után sikerült csak kivenni( felgyűrődött a méhszájhoz). Szóval gondolom kifolyt belőle, nem is kevés. Kb 5 nappal utána elkezdődtek sz enyhe alhasi fájdalmak, kis hasszurkával. Ma van okt.24, már néha rámtör egy kis hányinger, a cigifüsttől rosszul vagyok (pedig dohányoztam), a hasam görcsöl, az étvágyam reggel semmi este meg zabálnék, a mellbimbóim fájtak 2-3 napig és álltak mint a cövek.(ez már alábbhagyott). Okt. 27-28.-án kellene megjönnie.
Vajon terhes vagyok vagy csak a gyógyszer abbahagyása utáni hormonbomba robbant és az kínoz?
Kérem olyanok írjanak akik ugyanezt átélték. Köszönök minden választ előre is. :) Ha gyerek lesz, én azt se bánom. ;)
Ui: és a fejem is fájdogál.
Most már legyél türelmes és várd ki ezt a pár napot,ha késik a mensid,akkor mindenképpen tesztelj.28-án,már így is-úgy is valós eredményt mutatna a teszt.
A hányinger és étvágy növekedés,még korai lenne,viszont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!