Ha gyógyszer mellett esek teherbe, és amint megtudom, abbahagyom a szedését, nem jön meg a megvonásos vérzés két nap múlva, mint ahogy normál esetben?
Szóval nem mehet el úgy a baba?
Még nem biztos, de úgy néz ki gyógyszerszedés mellett (egy nap kimaradt) estem teherbe, nem tudom, ha abbahagyom idő előtt, elmegy-e a baba, vagy mostmár szedjem végig? 5 szem van még belőle. Dokim szabadságon van, nem tudom megkérdezni, csak jövő héten.
Természetesen megtartjuk a babát. :)
Köszönöm előre is a válaszokat!
Mivel nem vagy benne biztos, én nem hagynám abba a gyógyszert. Ha tévedsz, és abbahagytad, csak több kárt csinálsz.
Én végigszedném, csinálnék tesztet, aztán mennék dokihoz, ha szükséges. Ha valóban terhes vagy, a következőt már nem kezdeném el. De az "én úgy érzem", az elég csalóka.
A baba egyébként biztosan nem megy el a gyógyszertől, amennyiben már megfogant, nincs magzatkárosító hatása.
Honnan tudod, hogy terhes vagy?
Teszteltél pozitívat? Ha igen, akkor azonnal hagyd abba a gyógyszert.
(én anno csak onnan vettem észre, hogy nem jött meg a megvonásos vérzés, utána teszteltem pozitívat)
Megcsináltam a tesztet, pici halványságot mintha látnék élőben,de én úgy gondolom, hogy mostmár erősebb lenne a csík, ha lenne baba.
Szerintetek?
Nincs csík.
Szedd tovább, az a pár szem nemfog ártani, ha véletlen mégis pozitívra váltana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!