Tudom hogy sokan felteszik ezt a kérdést, de lehet hogy csak mensisz tüneteim vannak?
Figyelt kérdés
lehet hogy megint csak a szervezetem játszik velem? 10 napom van még a mensiig, de 2-3 napja feszülnek a melleim, a hasam először csak szurkálódott, ma már tompa fájdalom jelentkezett. Néha hányingerem van, és gyakran járok wc-re ( kb 40-50 percenként, és este is legalább 1-szer ki kell mennem), bár ez lehet a több folyadéktól is. Kíváncsi lennék a véleményetekre, vagy tapasztalatotokra. Nem szedek fogamzás gátlót, és a ciklusom 27-31 napok körül mozog.2010. jún. 5. 07:08
21/23 A kérdező kommentje:
Szia. Köszi, hogy leírtad a tüneteidet. Én most ott tartok, a melleimhez szinte hozzá sem lehet érni, a mellbimbóm is nagyon érzékeny. A hasam néha szurkál. Igen én is szoktam érezni, hogy mindjárt megjön, meg néha be is görcsöl, de semmi, még folyásom sincs. A hasam alja nagyon fel van puffadva, és folyton álmos vagyok, és nagyon fáradékony.
2010. jún. 20. 04:32
22/23 anonim válasza:
Nem csodálom, hogy folyton fáradt és álmos vagy, ha hajnali 4-kor netezel. :)
23/23 A kérdező kommentje:
Szia. Haha vicces!!! Most fordult ez el először! :(
2010. jún. 20. 07:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!