Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudom hogy sokan felteszik...

Tudom hogy sokan felteszik ezt a kérdést, de lehet hogy csak mensisz tüneteim vannak?

Figyelt kérdés
lehet hogy megint csak a szervezetem játszik velem? 10 napom van még a mensiig, de 2-3 napja feszülnek a melleim, a hasam először csak szurkálódott, ma már tompa fájdalom jelentkezett. Néha hányingerem van, és gyakran járok wc-re ( kb 40-50 percenként, és este is legalább 1-szer ki kell mennem), bár ez lehet a több folyadéktól is. Kíváncsi lennék a véleményetekre, vagy tapasztalatotokra. Nem szedek fogamzás gátlót, és a ciklusom 27-31 napok körül mozog.
2010. jún. 5. 07:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Mi most kezdtünk el egy újabb probálkozós hónapot. mert sajnos megjött 11-én. 5. hónapja próbálkozunk.

Már nagyon szeretnénk babát.

Ti mióta probálkoztatok?

Még egyszer gratulálok!

Utolsó voltam.

2010. jún. 15. 11:25
 12/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Sajnálom, hogy nektek nem jött össze!! Remélem legközelebb sikerül!! Drukkolok!! Mi 4. hónapja próbálkozunk, és most nagyon úgy tűnik sikerült. :) Hátrafordult méhem van, és múlt hónap végén kaptam 1 tanácsot, hogy könnyebben teherbe essek. Megfogattuk.
2010. jún. 15. 11:34
 13/23 anonim ***** válasza:

Szia gratulálok neked tiszta szívből!

Milyen tanácsot kaptál, mert nekem is hátrahajló a méhem és szeretnénk babát, bár most lesz a nem várt napja. De ha nem sikerült most, hátha bejönne nekem is.

Köszi előre is.

2010. jún. 15. 11:46
 14/23 A kérdező kommentje:
Szia. Köszi szépen!! :) Azt tanácsolták, hogy az aktus közben, legyek kutyapózban, vagy hason, így előre hajlik a méh, és könnyebben be folynak a kiskatonák. :) Ja és még fél órán át az aktus után hason kell maradni, és nem szabad felülni sem. Így nem folyik ki a sperma. Szurkolok azért, hogy sikerüljön neked. Mikor tesztelsz?
2010. jún. 15. 12:25
 15/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Akkor azt a tanácsot kaptad amit nekem is mondtak, én feltettem a görbémet ide és azt írták a lányok, hogy jövőhéten teszteljek mert most van a 6. napja fent a hőm. Ezt nem tudom mit jelent de nekem az alap 36,3 és most folyamatosan 36.7 már a 6. napja mintha valami vonalzóval meghúzták volna. Remélem lesz baba.Neked mikor kezdett fájni a hasad?

2010. jún. 16. 08:59
 16/23 A kérdező kommentje:
Szia. Nekem 15.-ke előtt 1 héttel. Most ott tartok, hogy mensi szerű görcsöm és érzésem van, de nincs semmi folyásom. Megduzzadtak a melleim, viszketnek, és kemények. Aluszékony és fáradt vagyok, ja és a hasam fel van puffadva. Neked milyen tüneteid vannak mostanság?
2010. jún. 16. 20:43
 17/23 anonim ***** válasza:
Hát a fáradtság az megvan és a hasam meg a derekam tegnap le akart szakadni a mellem kicsit érzékeny, de ma a hőm 36.7-ről 36.6 ra lement, lehet meg fog jönni:-( Majd kiderül, de neked nagyon örülök! Már jó lenne ha sikerülne, pedig nekem van már gyerekem 3 lányom, de szeretnénk tesót. Bocsi lehet, hogy elítélsz most, de tudod annyira jóérzés a várakozás kilenc hónapig aztán meg mikor megszületik és a melledre fektetik annyira kimondhatatlanul jó érzés és rád is ez vár.:-)))Remélem nem bántottam meg senkit.
2010. jún. 17. 09:08
 18/23 A kérdező kommentje:
Szia. Szurkolok,hogy legyen kistesó! :) Nekem is párszor lement a hőm, de mindig visszatért 37-re. Szerintem a hormonok teszik ezt. Gratulálok a 3 leányzóhoz. Nekem ez lenne az első. Neked milyen tüneteid voltak a lányokkal?
2010. jún. 18. 07:56
 19/23 anonim ***** válasza:

Szia

Én mindhárom terhességemnél írtó hányingert tapasztaltam de csak a 6-7. héttől kezdődött. A mellem csak az elsőnél fájt de úgy mintha égett volna meg viszketett. A 3. gyereknél a hasi görcs végigkísérte a terhességemet de semmi baj nem volt, kaptam rá gyógyszert. Az én hőm is most felment 36,8-ra ma meg megint 36,7 mint eddig. az alaphőm 36,3. Napközben meg 37,2 mostanában. Mára fáj a mellbimbóm, hát remélem követhetlek téged. Nagyon örülök neked:-)). Vigyázz magatokra és megírom mindenképp mi lett a vége a dolognak.

2010. jún. 19. 11:40
 20/23 anonim ***** válasza:
Jaj megint én még annyi, hogy tegnap le akart szakadni a derekam és a hasam mensisen fájt, de ilyen hullámokba jött, kb 5 percig írtózatos volt aztán múlt, de ami érdekes, hogy estére mintha elmúlna.Neked ilyen volt?
2010. jún. 19. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!