Tudom hogy sokan felteszik ezt a kérdést, de lehet hogy csak mensisz tüneteim vannak?
Figyelt kérdés
lehet hogy megint csak a szervezetem játszik velem? 10 napom van még a mensiig, de 2-3 napja feszülnek a melleim, a hasam először csak szurkálódott, ma már tompa fájdalom jelentkezett. Néha hányingerem van, és gyakran járok wc-re ( kb 40-50 percenként, és este is legalább 1-szer ki kell mennem), bár ez lehet a több folyadéktól is. Kíváncsi lennék a véleményetekre, vagy tapasztalatotokra. Nem szedek fogamzás gátlót, és a ciklusom 27-31 napok körül mozog.2010. jún. 5. 07:08
1/23 anonim válasza:
10 napod van még a mensiig, nem hiszem, hogy érezhetnél valamit, ha terhes lennél. Ezek a tünetek mensi elött is megvannak. A sok pisi akkor is van, ha többet iszol. Tehát lehet mensi is, de baba is.
2/23 anonim válasza:
Ennyi idővel előtte ezek inkább azok, de biztosra úgysem lehet megmondani, ez csak a mensid tájékán fog kiderülni, mert giába írja le az ember a tapasztalatát ugyanis minden nőnél máshogy van egy csomó dolog, szóval majd 10 nap múlva tesztelj mert ez még bármi lehet..
3/23 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat. Majd megírom hogy mi lett.
2010. jún. 5. 21:30
4/23 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Ma kellett volna megjönnie,nem jött. Teszteltem, bár nem hittem benne, hogy mutat valamit is. Viszont halvány pozitív lett Gabriell teszttel!! Ha lehet neki hinni, akkor a tüneteim nem hiába voltak.
2010. jún. 15. 06:30
5/23 anonim válasza:
Szia nagyon-nagyon gratulálok.Egy kicsit irigykedek is.Remélem a hétvégén én is pozitivat fogok tesztelni.Boldog baba várást.
6/23 A kérdező kommentje:
Szia. Köszi szépen, de még nem merem elhinni, hogy igaz! Szombaton tesztelek még egyszer, ha erősebb lesz, na akkor talán felfogom. :) Neked meg drukkolok, hogy pozitív eredményt kapj!! Mikor kéne neked megjönnie?
2010. jún. 15. 07:50
8/23 A kérdező kommentje:
Szia. Köszi szépen!! :)
2010. jún. 15. 10:42
10/23 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!! :) Aranyosak vagytok! Nektek van, vagy lesz babátok?
2010. jún. 15. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!