Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6 nappal menzi elött, miért...

6 nappal menzi elött, miért érzek megjön érzést? 40-éves vagyok. Alul bővebben.

Figyelt kérdés
Sziasztok.Sosem figyeltem magam, de most fura, huzós , megjön érzésem van.6 napom van még a menziig.Hőmérőzök is, holnap leszek 9 dpo.Hormonok jàtszanak velem?Vagy klimax?24-26 naposak a ciklusaim.Pàrommal voltam együtt, és nem védekeztünk, és nem lenne baj, ha baba.Csak ilyen koràn sosem éreztem.Ha klimax lenne, később jönne meg, de nekem pontos minden hónapban.Köszönöm aki vàlaszol😊
2018. jan. 8. 21:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Nincs még baba? Nekem mindegyik terhességemnél úgy volt, hogy 5 dpon éles szúrás, utána mensi szerű görcsök egészen szülésig kb sajna. Menzesz előtt/közben sosem görcsöltem.
2018. jan. 8. 21:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Van két kiskoru gyermekem.De sosem éreztem menzi elött napokkal ilyet.Menzi napjàn fàjdogàltam, meg is jött.Gyerekeimmel mikor terhes lettem nem volt semmi, csak a teszt mutatta ki.10-13 évesek.De màr 40 éves vagyok, nem 30.
2018. jan. 8. 21:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem lehet hogy babás vagy! Klimax még biztos nem. 9. dpon még a hcg nem biztos hogy mutatná, de már pár nappal később tuti. 31 éves vagyok és 11 hetes kismama és ovu után 4.dpotól ugyanolyan tüneteim voltak mint neked. Teszt 12.dpon mutatott halvány pozit 30 napos ciklusnál. A hőd gondolom még fent van, abból csak később tudnánk következtetni. Nekem pl.menzi napján esik le addig fent van. Esetleg egy lh teszt is jó lenne mint jósteszt ha van otthon.

Egyéb tüneteid nem voltak, cici feszülés stb? Nem ittál esetleg valamilyen gyógyteát ami bekavarhatott?

Ha baba lesz és szeretnétek én nagyon drukkolok Nektek!

2018. jan. 9. 00:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönönöm, keves utolsó.Boldog babavàràst nektek😊
2018. jan. 9. 01:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok! Köszönjük szépen! :)
2018. jan. 9. 11:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem 1 héttel a pozitív teszt előtt folyamatosan megjön érzésem volt:)! Nagyon drukkolok!
2018. jan. 10. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!